McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Temmuz 2016, Cumartesi 20:40 tarihinde eklendi. 1217 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fetonun iftiralarına sahip çıktı

Darbe girişimi 17-25 Aralık'ı örtmek için gerekçe olamaz' diyen Kılıçdaroğlu 'tek adamlığın Türkiye için felaket olacağını' belirtti.
Fetonun iftiralarına sahip çıktı

Kılıçdaroğlu: 17 Aralık'ın peşini bırakmayız


Darbe girişimi 17-25 Aralık'ı örtmek için gerekçe olamaz' diyen Kılıçdaroğlu 'tek adamlığın Türkiye için felaket olacağını' belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17-25 Aralık’ın Türkiye tarihindeki en ciddi yolsuzluk olayı olduğunu ve darbe girişiminin bunu asla aklamayacağını belirtti. Kılıçdaroğlu, başkanlık sistemine ilişkin “Eğer bir Meclis darbeyi püskürtmüşse bundan büyük başarı ne olacak. Tek adamlığın Türkiye için bir felaket olacağını herkesin görmesi lazım. Bunu görmüyorsak bugün attığımız demokrasi nutuklarının hiç anlamı yok, boşuna atıyoruz” dedi.

DARBE, 17 ARALIK'I AKLAMAZ


Cumhuriyet'e röportaj veren Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

17-25 Aralık bizim tarihimizdeki en ciddi yolsuzluk olayıdır. Belgeleriyle, dökümanlarıyla, ses kaydıyla, mahkeme kararlarıyla yapılan dilenlemelerle... Bunun tüm ayrıntıları çıktı. Bu darbe girişimi 17-25 Aralık yolsuzluklarını örtmek için gerekçe olarak kullanılamaz. 17-25 ayrı bu ayrı. Biri demokrasiye karşı yapılan bir darbeydi ki biz parlamenter sistemin hep korunmasını istedik. Öbürü de bir hükümetin bir devleti nasıl soyduğuna dair hepimizin tanık olduğu belgelerdi. İkisinin arasında dünya kadar fark var.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali