McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Temmuz 2016, Cumartesi 20:44 tarihinde eklendi. 710 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alçaklar 18 kişiyi böyle öldürmüş!

15 Temmuz gecesi 18 kişinin hayatını kaybettiği Çengelköy'de yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Alçaklar 18 kişiyi böyle öldürmüş!

Çengelköy'de alçaklar 18 kişiyi böyle öldürmüş!


15 Temmuz gecesi 18 kişinin hayatını kaybettiği Çengelköy'de yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

FETÖ/DDY darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi 18 kişinin hayatını kaybettiği Çengelköy'de yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde gece gece saat 00.45'de darbeci askerlerin, Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'ne doğru yönelmesinin ardından toplanan vatandaş cadde üzerine buldukları barikatları diziyor.

Saat 00.51'de bir kişi, getirdiği benzini barikatların üzerine döküp darbecilerin polis merkezine ulaşamaması için yolu ateşe veriyor. 10 dakika sonra ise darbeci askerler, vatandaşların üzerine kurşun yağdırıyor. Çöp konteynerlerin arkasında siper alan askerler, karşılarındakilere kurşun yağdırıyor. Bu askerlere bir grup asker daha ekleniyor. Saat 01.08'de onlar da bulduğu bir çöp konteynerinin arkasında sığınarak ateşe devam ediyor.

VATANDAŞLARI REHİN ALIYOR

Darbeci bir grup, bir vatandaşı da ellerini havaya kaldırtıp rehin alıyor. Darbeci askerlerin polis merkezini ele geçirmesine fırsat vermeyen vatandaşlardan birçoğu orada vuruluyor.

AMBULANSA İZİN VERMİYORLAR

Vatandaşlar çatışma sırasında yaralananları hastaneye götürmesi için 112'yi arıyor. Saat 02.48 sıralarında bir ambulans olay yerine gelip yaralı vatandaşları almak istiyon. Ancak darbeci grup ambulansa bile geçit vermiyor. Darbeci askerler ambulansı geri gönderiyor.

Çengelköy'de çıkan olaylarda 18 kişi hayatını kaybetti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali