McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 03 Ağustos 2016, Çarşamba 18:18 tarihinde eklendi. 1255 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Darbeci Komutan Alattin Çakıcının AvukatıTarafından Saldırıya Uğradı

Kamuoyunda Alaattin Çakıcı'nın avukatı olarak tanınan Mehmet Sinan İnce, darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ü darp ettiğini açıkladı.
Darbeci Komutan Alattin Çakıcının AvukatıTarafından Saldırıya Uğradı

Darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk, cezaevinde Alaattin Çakıcı'nın avukatı tarafından saldırıya uğradı.

"YÜZÜNDEN KANLAR AKARKEN TESLİM ETTİM"

 

Cezaevi'nde ziyaret ettiği müvekkilinin yanı sıra darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan Öztürk'ün de adını görüş tutanağına yazan İnce, daha sonra yaşananları sosyal medya hesabından şöyle anlattı:

 

"Bu sefer saklanabilecek veya ört bas edilebilecek şekilde değil alenen ve yüzünden kanlar akarken teslim ettim bu haini infaz koruma memurlarına Avukat Görüş Odasında.

 

"MÜDÜRLERİN GÖZLERİ ÖNÜNDE OLDU, AĞLAYA AĞLAYA YALVARDI"

 

Bunların hepsi güvenlik kameralarında, mahkum yakınlarının, Sincan 2-No'lu F-Tipi 2. ve 1. Müdürlerinin gözleri önünde cereyan etmiştir ilaveten infaz koruma memurlarının gözleri önünde bu onursuz p. yalvara yalvara ağlayarak yalvarmıştır."

 

"HER TÜRLÜ CEZANIN ARKASINDAYIM"

 

İnce açıklamasının devamında şunları söyledi:

 

"Bize yakışanı yaptığımıza inanıyoruz değerli dostlarım ve alacağımız her türlü cezanın da arkasındayım gerekiyorsa avukatlık ruhsatımı da iğrenç kumpasları ile iptal edebilirler, hiç farketmez çünkü bu kadarla kalmayacak !!!"

 

İşte o tutanak:

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali