McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 18 Ağustos 2016, Perşembe 15:01 tarihinde eklendi. 888 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bolu- Alaattin Çakıcı'nın Avukatı Can Sevinç Net Cevap Alamadık

Alaattin Çakıcı'nın avukatı tahliye işlemleri için cezaevinde (EK)AVUKAT SEVİNÇ: NET CEVAP ALAMADIKMahkumlara tahliye yolunu açan Kanun Hükmünde Kararname'den faydalanmak için sabah erken saatlerde Bolu F Tipi Cezaevi'ne gelen Alaattin Çakıcı'nın avukatı Can Sevinç müvekkili ile görüştükten sonra kanundan yararlanmak için girişimlerde bulundu.
Bolu- Alaattin Çakıcı'nın Avukatı Can Sevinç Net Cevap Alamadık AVUKAT SEVİNÇ: NET CEVAP ALAMADIK

Mahkumlara tahliye yolunu açan Kanun Hükmünde Kararname'den faydalanmak içinsabah erken saatlerde Bolu F Tipi Cezaevi'ne gelen Alaattin Çakıcı'nın avukatı Can Sevinç müvekkili ile görüştükten sonra kanundan yararlanmak için girişimlerde bulundu. Can SevinçAlaattin Çakıcı'nın tahliyesi ile ilgili olarak, "Şu an biz de net cevap alamadık. Dosya infaz savcılığında. Her türlü kurumdan cevap bekliyoruz" dedi.

Cezaevi önünde gazetecilerde açıklamalarda bulunan Sevinç, sabah erken saatlerden itibaren yetkili mercilerle görüştüklerini belirterek, "Bize en son cezaevi idaresinden söylenen durum Edirne'de 11 günlük hücre cezası vardı ve bunu almadık. Çünkü Alaattin Çakıcı'nın sağlık kurulu raporları hatta en son aldığı 2018'e kadar geçerli olan sağlık kurulu raporuna göre hücre cezası çekemez, çekmeyecektir. Fakat iki verilmesi gerekirken dört kat verilen ziyaretten men yasağı şu an önümüze geldi. Bu yasağı da verdiren cezaevi savcısı Cevat Gül ve onun emrindeki Haydar Ak. Cevat Gül şu an FETÖ üyeliğinden Edirne F Tipi Cezaevi'nde yatmakta. Biraz önce Alaattin Çakıcı'nın yanından geldim 'Benim için cezaevinde yatmak ya da yatmamak fark etmez. Allah ne nasip ederse o olur' dedi" diye konuştu.

Alaattin Çakıcı'nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı ve bazı kişileri suçladığı iki sayfalık mektubundaki ifadeleri paylaşan Can Sevinç, müvekkilinin 15 Temmuz günü Bolu F Tipi Cezaevi'ne geldiğini, 10 gün sonra 145 adli mahkumun başka cezaevlerine sevck edildiğini vurguladı. Sözkonusu mektupta Çakıcı, cezaevinde halen 290 PKK'lı, 15 İslami hareketten ve 10 da adli mahkumun kaldığını ve kendisinin öldürtülmek istendiğini öne sürdü.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali