McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 18 Ağustos 2016, Perşembe 15:04 tarihinde eklendi. 627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çakıcı'nın Avukatından Açıklama

Bolu F Tipi Cezaevinde kalan Alaattin Çakıcı'nın avukatı Can Sevinç, "Bize en son cezaevi idaresinden söylenen durum, Edirne'de 11 günlük hücre cezamız vardı, (müvekkilim) bu nedenle tahliye olamıyor.
Çakıcı'nın Avukatından Açıklama

Çakıcı'nın Avukatından Açıklam

 


Bolu F Tipi Cezaevinde kalan Alaattin Çakıcı'nın avukatı Can Sevinç, "Bize en son cezaevi idaresinden söylenen durum, Edirne'de 11 günlük hücre cezamız vardı, (müvekkilim) bu nedenle tahliye olamıyor." dedi.

Sevinç, cezaevi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Çakıcı'nın tahliyesiyle ilgili yetkili mercilerle görüştüklerini belirterek, şunları söyledi: 

"Bize en son cezaevi idaresinden söylenen durum, Edirne'de 11 günlük hücre cezamız vardı, bu nedenle (müvekkilim) tahliye olamıyor ki bunu (cezayı) almadık çünkü Alaattin Çakıcı'nın sağlık kurulu raporları, hatta en son aldığı ve 2018'e kadar geçerli olan sağlık kurulu raporuna göre hücre cezası çekemez, çekmeyecektir fakat 2 kat verilmesi gerekirken 4 kat verilen ziyaretten men yasağı şu an önümüze geldi."

Çakıcı'ya bu cezayı veren Edirne Savcısı Cevat Gül'ün şu an Fetullahçı Terör Örgütü üyeliğinden Edirne F Tipi Cezaevi'nde yattığını belirten Sevinç, "Biraz önce Alaattin Çakıcı'nın yanından geldim. 'Benim için cezaevinde yatmak ya da yatmamak hiç fark etmez. Allah ne nasip ederse o olur.' diyor." diye konuştu.

"Alaattin Çakıcı'nın tahliyesi ile ilgili şu an biz de tam net cevaplar alamadık. Dosya infaz savcılığında, her türlü kurumdan cevap bekliyoruz." diyen Sevinç, "Şu an tahliye ile ilgili net bir şey yok." ifadesini kullandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, "Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanuna" eklenen geçici madde ile yapılan düzenleme kapsamında, kapalı ve açık cezaevlerinde bulunan 38 bin hükümlünün tahliyesine bugün başlanmıştı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali