McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 22 Ağustos 2016, Pazartesi 13:08 tarihinde eklendi. 512 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte FETÖ'nün yeni oyunu!

Teknolojiye yatırım FETÖ mensuplarının, kamu kurumlarına güvenlik ürünleri satmaya çalıştığı belirtiliyor.
İşte FETÖ'nün yeni oyunu!

FETÖ'nün yeni oyunu! Ürün satmaya çalışıyorlar

Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından, güvenlik alanında faaliyet gösteren FETÖ/PDY ile iltisaklı firmalarca ürün ve hizmet satılmasına yönelik girişimler yoğunlaştırdı.

Milyarlarca liralık teknoloji sektöründe FETÖ/PDY mensuplarının özellikle siber güvenlik alınana yatırım yaptığını dile getiren uzmanlar, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası terör örgütüyle irtibatlı firmaların kamu kurumlarına milyonlarca liralık güvenlik ürünü ve hizmeti satmaya çalıştığını kaydediyor.

TEKNOLOJİ FİRMALARINA ÇAĞRI

Söz konusu darbe girişiminin ardından FETÖ mensupları kamu kurumlarından uzaklaştırılırken, siber tehditlerin oluşturduğu iklimden faydalanan FETÖ ile iltisaklı firmaların sattığı ürün ve hizmetlerin, kritik kurum ve kuruluşların bilişim altyapılarına erişim sağlayabildiği uyarısında bulunan uzmanlar, bu tür ürün ve hizmetlerin sadece güvenilir ve FETÖ ile ilişkisi olmadığı bilinen firmalardan temin edilmesini istedi.

Uzmanlar, ayrıca özel sektördeki teknoloji firmalarının da kendilerini bünyelerindeki FETÖ mensuplarından temizlemesi gerektiğini vurguladı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali