McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 22 Ağustos 2016, Pazartesi 15:39 tarihinde eklendi. 647 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye annem Rusya babam

Kremlin Sözcüsü Peskov’un kızı Liza Peskov verdiği röportajda, "Türkiye annem, Rusya babam" benzetmesi yaptı.
Türkiye annem Rusya babam

Peskov'un kızı: Türkiye annem Rusya babam


Kremlin Sözcüsü Peskov’un kızı Liza Peskov verdiği röportajda, "Türkiye annem, Rusya babam" benzetmesi yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Vilademir Putin’in ve Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov’un ailesi RİTİB (Rus Türk İş Adamları Derneği) ve Mondial Deri İşbirliği ile Antalya’ya geldi.

Rusya ve Türkiye arasında yaşanan kriz sonrası Putin ve Peskov’un ailesini Antalya’ya göndermesi ve ailesinin dostluk mesajları vermesi krizin bir an önce çözüleceğinin müjdesini verdi.

"TÜRKİYE ANNEM RUSYA BABAM"


Dmitri Peskov’un kızı Liza Peskov Türkiye annem Rusya babam derken, “ Ben Türkiye de doğdum ve tam anlamıyla bir Türkiye aşığıyım. Türkiye ile Rusya arasında yaşanan kriz bir ailede eşler arasında yaşanan kavga gibidir. Aile arasında yaşananlar aile arasında kalır” dedi.

DÖNERCİYE GİTTİ


Ayrıca Türkiye’de yaşanan Darbe girişimi hakkında da konuşan Peskov, “Türkiye hukuk olarak bunların üstesinden gelebilecek güçtedir” derken sık sık Türkiye’ye geldiğini söyledi. Peskov ailesi ilk olarak Antalya’nın en eski dönercilerinden Hakkı Baba’da yemek yedi.

ÖZEL DEFİLE


Aile daha sonra Hüseyin Acarlıoğlu’nun sahibi olduğu Woux deri ve kürk mağazasına geçerek kendileri için hazırlanan defileyi izledi.

Burada bol bol fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşan Liza, ülkesindeki takipçilerine canlı yayın yaptı. Daha sonra motosikletleri inceleyen Liza lüks motorlar ile poz verdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali