McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Ekim 2016, Çarşamba 21:58 tarihinde eklendi. 1183 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PKK'NIN SONUNU GETİRECEĞİZ

Genelkurmay Başkanı Akar, sınırda her türlü riskin yok edileceğini söyledi.
 PKK'NIN SONUNU GETİRECEĞİZ

Hulusi Akar'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı


Genelkurmay Başkanı Akar, sınırda her türlü riskin yok edileceğini söyledi.

Şırnak'tan sonra Van'da da incelemelerde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, terörle mücadelede net mesajlar verdi.

Terörle mücadelede kararlılığını ortaya koyan Orgeneral Akar, son terörist yok edilene kadar mücadelenin süreceğini vurguladı.

SINIRLARIMIZ NAMUSUMUZDUR


"Sınırlarımız bizim namusumuzdur. Yabancılara geçiş yok. Her türlü riski yok edeceğiz. Son terörist yok edilene kadar mücadele edeceğiz." diyen Hulusi Akar, şöyle devam etti;

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gece demeden, gündüz demeden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), polisle, jandarma, korucularla birlikte görevlerini yapıyor. Bunu yaparken de alayın mensupları silahlı kuvvetlerimiz büyük kahramanlıklar yapıyor. Kar var, gece var, gündüz var. Yağmur var, çamur var. Tüm bunlara rağmen bu vatan bizim. 800 bin kilometre vatan toprağımız, 80 milyon insanımızla birlikte burada birlik ve beraberlik duygusu içerisinde her türlü riski yok edeceğiz.

PKK'NIN SONUNU GETİRECEĞİZ


Bu çerçevede bölücü terör örgütü PKK ile mücadele devam ediyor. Sonunu getireceğiz. En son terörist yok oluncaya kadar hudutlarımızı bekleyeceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadeleyi sürdüreceğiz."

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali