McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 15 Ekim 2016, Cumartesi 14:16 tarihinde eklendi. 978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne'deki Cinayet

Edirne'nin Meriç ilçesinin Rahmanca köyünde geçen yıl bir kişiyi öldüren bir kişi de yaralayan zanlı için ömür boyu hapis cezası istendi.
Edirne'deki Cinayet Edirne'nin Meriç ilçesinin Rahmanca köyünde geçen yıl bir kişiyi öldüren bir kişi de yaralayan zanlı için ömür boyu hapis cezası istendi.

Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın dördüncü duruşmasına tutuklu sanıkAhmet Yılmaz (60) ve avukatı Adem Eray Kozan ile öldürülen Serkan Genç'in (44) yakınları katıldı.

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kısakürek, mütalaasında Yılmaz'ın daha önce aralarında çeltik alımı meselesinden husumet olan Genç'i kalbinden öldürme kastıyla bıçakladığını belirterek ömür boyu hapis cezası almasını talep etti.

Zanlının tutukluluk durumuna karar veren mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için davayı ileri bir tarihe erteledi.

Olayın geçmişi

Eski köy kahyası olduğu öğrenilen Yılmaz, aralarında husumet bulunduğu iddia edilenSerkan Genç ve oğlu Berkan Genç ile köy meydanında karşılaşmış ve aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü.

Yılmaz, kavgada yanında getirdiği bıçakla Serkan Genç ve oğlunu yaralamıştı.

Uzunköprü Devlet Hastanesine kaldırılan Serkan Genç müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, saklandığı tarlada yakalanan Yılmaz ise tutuklanmıştı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali