McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 19 Ekim 2016, Çarşamba 22:08 tarihinde eklendi. 499 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim ve Sosyal Etkinlik İşbirliği Protokolü İmzalandı

Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırklareli İl Temsilciliği arasında Eğitim ve Sosyal Etkinlik İşbirliği Protokolü imzalandı.
Eğitim ve Sosyal Etkinlik İşbirliği Protokolü İmzalandı Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırklareli İl Temsilciliği arasında Eğitim ve Sosyal Etkinlik İşbirliği Protokolü imzalandı.

Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım,TÜGVA Kırklareli İl Temsilcisi Gürcan Uçar, TÜGVA Ortaokul Koordinatörü Yusuf Yüksel ile TÜVGA üyeleri katıldı.

Yüksel, burada yaptığı konuşmada, Eğitim ve Sosyal Etkinlik İşbirliği Protokolü kapsamında birçok projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Protokolü çok önemsediklerini dile getiren Yüksel, "Liselerde ve ortaokullarda Medeniyet ve Değerler Kulüpler Kulübünün kurulmasıyla ilgili çalışmalar yapacağız. Bu kulüp çerçevesinde yapacağımız bazı faaliyetler, proje çalışmaları, eğitim çalışmalarıyla ilgili öğretmen ve öğrencilerimizle ilgili birçok faaliyetler yapacağız. Bizlere böyle bir imkan sağladığı için İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Aşım ise protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Aşım ve Uçar protokolü imzaladı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali