McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 22 Ekim 2016, Cumartesi 15:01 tarihinde eklendi. 555 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tekirdağ'da Caminin Yardım Kutusundaki Paralar Çalındı

TEKİRDAĞ'da Süleymanpaşa İlçesi'ndeki Topağaç Camii'nin yardım kutusundaki paralar çalınırken, kimliği belirsiz şüphelinin hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Tekirdağ'da Caminin Yardım Kutusundaki Paralar Çalındı TEKİRDAĞ'da Süleymanpaşa İlçesi'ndeki Topağaç Camii'nin yardım kutusundaki paralar çalınırken, kimliği belirsiz şüphelinin hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Süleymanpaşa İlçesi Barbaros Mahallesi'ndeki Topağaç Camii'ne ikindi namazı sonrasında gelen kimliği belirsiz şüpheli, bir süre etrafı kontrol ettikten sonra girişte bulunan yardım kutusunu açarak, içindeki paraları çaldı. Kısa bir süre sonra şüpheli camiden ayrılırken, paraların çalındığını fark eden cami imamı, jandarma ekiplerine haber verdi. Kutu üzerindeki parmak izlerini alan Jandarma ekipleri, güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Kamera görüntülerinde kimliği belirlenemeyen şüphelinin etrafı kontrol ettikten sonra yardım kutusundan paraları alıp kaçtığı görüldü. Jandarma ekipleri eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Yardım kutusunda yaklaşık 1 aylık bağış parası olduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali