McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 11 Kasım 2016, Cuma 20:20 tarihinde eklendi. 1033 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

iPhone 7 satın alırken nasıl %89 kazanç elde edebilirsiniz?

Siz de Avrupa ve Kuzey Amerika genelinde mağazaların stok fazlası indirimlerinden dolayı, açık artırma sitelerindeki satış fenomeninin bir orman yangını gibi yayıldığını farketmişsinizdir.
iPhone 7 satın alırken nasıl %89 kazanç elde edebilirsiniz? Bloglarda ya da internette, ederinin çok altında lüks ürünleri satın alabilen mutlu insanlarin hikayelerine rastlayabilirsiniz. Bunun %100 doğru olduğundan emin olmak için biz de denemek ve çok beğendigimiz bir ürünü satın almak istedik.

 

iPhone winner

Mehmet iPhone’ununu 252.94 TL’ye aldı

Yeni bir Apple iPhone 7 almak istiyordum ve bu testten ben sorumluydum.

 

Test yapabileceğim en güvenilir siteyi belirlemek için oldukça fazla araştırma yapmam gerekti ve sonunda büyük ürün yelpazesi ve son zamanlardaki mükemmel ünü ile MadBid sitesine karar verdim.

 

MadBid yeni müşterilerine sınırlı bir süre için yapmış olduğu promosyonların işe yaradığını kanıtlamak konusunda kendisinden emin.

 

MadBid’i kullanırken tek yapmanız gereken açık artırmalara katılmak için kontör satın almak. İlk kontör paketinizi satın alırken, promosyon kodunu girerseniz satın aldığınız kadar kontör hesabınıza yükleniyor. Bu durum benim gibi yeni müşteriler için ideal. Şu anda siteyi detaylarıyla inceleyip deneyecek kadar kontörüm var.

 

Kontör satın aldıktan sonra, sitede ilginizi çeken açık artırmalara katılmaya başlayabilirsiniz Siz teklif verdikçe, ürün için önceden belirlenen kontör adedine göre hesabınızdaki kontörlerden azalıyor. Eğer açık artırmayı kazanırsanız oldukça büyük bir indirimle aldığınız ürünün ve kargo bedelinin ödemesini yapıyorsunuz. Eğer cep telefonu kazanır veya satın alırsanız teslimat Türkiye’den yapılıyor yani en geç bir hafta içerisinde adresinize teslim ediliyor.Gümrük vergisi de ödemek zorunda değilsiniz. Bu harika!

 

MadBid’in diğer açık artırma sitelerine göre bir diğer avantajı da, açık artırma kazanamasanız bile, harcadığınız kontörler hesabınızda indirime dönüşüyor.Açık artırmada teklif verdiğiniz ya da sitede beğendiğiniz başka bir ürünü indirimlerinizi kullanarak “Hemen Al” fiyatları üzerinden indirimli olarak satın alabilirsiniz.

 

Açık artırmada ne tür ürünler satın alabilirsiniz?

 

Cep telefonlarından, diz üstü bilgisayarlara, tablet bilgisayarlardan Play Station’lara, fotoğraf makinalarına ve hatta elektrik süpürgelerine kadar hemen hemen aradığım her ürünü gördüm.

 

MadBid testi geçti!

 

Oldukça kolay gerçekleşen üyelik kaydımdan sonra, 5 çeşit kontör paketinden kendime uygun olanı seçtim ve satın aldım. MadBid satın aldığım kontör kadar bedava kontörü de hesabıma ekledi. Siteye üye olmadan önce nasıl kullanacağımdan pek emin değildim ama hesabımı oluşturduktan sonra her adımın kolaylıkla gerçeklestiğini gördüm. Şartlar ve Koşullar ile tanıtıcı videoyu ve MadBid nasıl çalışır? sayfalarını da incelemeyi ihmal etmedim.

 

iPhone 7’nin yeni çıkarmış oldugu ürünlerden birini almak istiyordum ve kısa süren bir açık artırmanın sonucunda sürpriz bir biçimde ben kazandım. 1300 TL değerindeki iPhone 7’ye yalnızca 252.94 TL’ye sahip olmuştum.

 

Bunun yalnızca şans eseri olmadığından emin olabilmek için yeniden bir ürün almayı denedim. Şaşkınlığım daha da artmıştı çünkü yine ben kazanmıştım! Açık artırma sonunda,piyasa değeri yaklaşık 2000 TL olan bir MacBook Pro için yalnızca 79.22 TL ödedim. Etkileyici değil mi!

 

Bu kadar kar edebileceğiniz başka hiç bir yer yoktur.Kazandığım ürünleri sonraki bir hafta içerisinde teslim aldım. Başından sonuna dek harika bir eğlence ve alışveriş deneyimiydi.

 

MadBid için detaylı bilgiler

 

Şimdi MadBid için sanırım hazırsınız ve muhtemelen sitenin nasıl çalıştığını merak ediyorsunuz. Merak etmeyin, size her detayı anlatacağım. İşte burada başlamanız için detaylı bir rehber. (Eğer gözünüze çok kısa görünüyorsa bu adımların çok basit olmasındandır.)

 

1. Adım: MadBid’a ücretsiz üye olun. Websitesini inceleyin.  Teklif vermek için kontör paketi satın alın. Promosyon kodunu kullanın ve satın aldığınız kontör kadar Bedava kontör hesabınıza hemen yüklensin.

 

(expires Cumartesi, 12 Kasım 2016)

Code: STARTER24

 

2 Adım: Beğendiğiniz ürünü bulun ve teklif vermeye başlayın. Unutmayın, teklif verdikçe hesabınızdaki kontörlerinizden azalacaktır. 3’den fazla teklif verdiyseniz, harcanan kontörlerin para geri iadesi yapılmamaktadır. Ilk kontör paketinizi harcadınız ve hiç açık artırma kazanamadıysanız, satın aldığınız kadar kontör hesabınıza yeniden kontör olarak otomatik yüklenecektir. Önemli bir tüyo; Açık artırmalarda zaman sayacı 0’a gelmeden kısa bir süre önce tekliflerinizi verin.

 

3 Adım: Eğer açık artırmayı kazanırsanız, ödeme sayfasına yönlendirilirsiniz. Ürünün kazandığınız fiyattan ödemesini yaparsınız ve teslimat adres bilgilerinizi verirsiniz. En geç 1 hafta içerisinde ürününüz size ulaşacaktır. MadBid ile alışveriş bu kadar kolay!

 

Sonuç

 

Sonuç olarak, ben MadBid‘de kesinlikle pozitif bir deneyim yaşadım. Bir ürünü piyasa değerinin %89 altında satın almak olanaksız gibi görünse de ben bunun olabileceğini gördüm.  Ve dünya çapında neden 5 milyondan fazla kullanıcı MadBid kullanıyor anladım.

 

Herkes alışverişlerinde MadBid’i kullanabilir. Bu kadar basit!

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali