McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 23 Kasım 2016, Çarşamba 22:46 tarihinde eklendi. 647 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin AP'yi yerden yere vurdu: Eğer öyle bir şey varsa...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, "Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk" olarak nitelendirdi..
Putin AP'yi yerden yere vurdu: Eğer öyle bir şey varsa...

Moskova'da gazetecilere açıklama yapan Putin, Avrupa Parlamentosunca (AP) kabul edilen, Rusya'nın son yıllarda medya yoluyla Avrupa Birliği (AB) karşıtı propaganda yürüttüğü ve buna ilişkin önlem alınması çağrısında bulunulan tasarıyı değerlendirdi.

'BÖYLE BİR KARAR ALINDIYSA...'

Putin, "Eğer böyle bir karar alındıysa, Batı toplumunun demokrasi anlayışında açık bir bozukluk gözlemliyoruz demektir. Bize yakın zamanda demokrasiyi öğretmeye çalıştılar ve bu çabalar devam ediyor. Biz bu (demokrasi) öğretmenlerinden bir şeyleri yasaklamanın en kısır yol olduğunu ve bunun demokratik normlara ve prensiplere uymadığını duyduk. Sonunda aklıselimin hakim olmasını ve herhangi bir kısıtlama yaşanmamasını umut ediyorum" dedi.

AP tarafından kabul edilen tasarıda, Rusya'nın son yıllarda medya yoluyla AB karşıtı propaganda yürüttüğü belirtilerek buna ilişkin önlem alınması çağrısında bulunulmuştu. Oylanarak kabul edilen tasarıda Rusya; AB ülkeleri arasında farklılık ve çatışmaları kullanarak AB'yi bölmeye çalışmak, Birlik içinde siyasi parti ve organizasyonlara destek vererek propaganda yapmakla suçlanmış, Rusya'nın son yıllarda medya yoluyla AB karşıtı propaganda yürüttüğü ve buna ilişkin önlem alınması çağrısında bulunulmuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali