McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Kasım 2016, Cumartesi 17:24 tarihinde eklendi. 724 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya'da Su Ürünlerinde Dev Denetim

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 7 ilden 22 su ürünleri denetçisinin katılımlarıyla Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ili ve ilçelerinde çapraz denetimler yapıldı.
Trakya'da Su Ürünlerinde Dev Denetim Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 7 ilden 22 su ürünleri denetçisinin katılımlarıyla Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ili ve ilçelerinde çapraz denetimler yapıldı. Denetimlerde, asgari avlanma boyutunun altında olan ürünlere ve bir balıkçı teknesine el konulurken, düzenlemelere uymayan 3 kişiye de para cezası kesildi.

 

Su Ürünleri Avcılığını düzenleyen 4/1 Numaralı Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ ile getirilen düzenlemelerin takip ve kontrolü amacıyla Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 7 ilden 22 su ürünleri denetçisinin katılımlarıyla Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve ilçelerinde çapraz denetimler yapıldı. Karaya çıkış noktaları, yol güzergahları, balıkçı gemileri, balık halleri, depolar ve perakende satış yerlerinde gerçekleştirilen denetimlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Süleymanpaşa İlçe Müdürlüğü personellerinin de katılımlarıyla 10 araçta nakil belgesi denetimi, merkez balıkçı barınağında balıkçı gemisi denetimi mezat alanında 6 komisyoncunun getirmiş olduğu bin 500 kasa balığın asgari balık boyu ölçümleri ve soğuk hava deposu kontrol edildi.

 

Denetimlerde asgari avlanma boyunun altında olduğu tespit edilen, lüfer, istavrit, tekir balıklarına el konuldu. Getirilen düzenlemelere uymayan 3 kişi/iş yerine ve 1 balıkçı teknesine idari para cezası kesildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali