McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Kasım 2016, Cumartesi 19:06 tarihinde eklendi. 750 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bostancı,Edirne Milletvekili Erdin Bircan’ı eleştirdi.

Bir deyimi hatırlatmadan geçemeyeceğim; (Beyni fukara adamların aklı ukala olur.)
 Bostancı,Edirne Milletvekili Erdin Bircan’ı eleştirdi. Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, 23 Kasım Çarşamba günü Kurtuluş Bayramı kutlamaları sırasında, protokole aykırı olarak konuşma yapmak isteyen ve bu gerçekleşmeyince de çeşitli nahoş davranışlarda bulunan CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan’ı eleştirdi.

Abdullah-Bostancı, yaptığı açıklamada, bayramlarda konuşmaların, geçit töreninin ve çelenk sunulmanın belli kurallar çerçevesinde gerçekleştiğine dikkati çekerek, ‘’Ancak milletvekilinin protokolde yer almamasına rağmen konuşma yapmak istemesi anlaşılır gibi değil. Buna müsaade edilmeyince sergilediği davranışlar ise hem Enezlileri hem de protokolde yer alanlarca eleştirildi’’ dedi.

Bostancı, bir milletvekiline yakışmayacak davranışlar sergileyen Bircan’ın ‘’Ben konuşurum’’ diyerek, el kol hareketleriyle ortaya koyduğu davranışın, kendisinin üstlendiği görevin farkında olmamasına bağladığını ifade ederek, şunları belirtti:

‘’Sadece Enez değil; Keşan ve İpsala’da da aynı şeyler yaşanmış. Uzunköprü ve Meriç’te konuşmamış. Enez’de konuşma yapmasına müsaade edilmediği için protokolü terk etti. Kendisine elbise büyük gelmiş. Kendisi yasalara, kurallara uyacak, uymazsa birileri bunu öğretecek.

Bir deyimi hatırlatmadan geçemeyeceğim; (Beyni fukara adamların aklı ukala olur.)

İstedikleri olmayınca etrafını suçluyor. Kendisi yasa yapıcı meclisimizin üyesi. Anlaşılamaz şekilde yasalara aykırı davranmak istiyor.

Vatandaşlarla birlikte olayı izledik. Kendisine yakıştıramadık. İlçemiz için en önemli günlerden olan kurtuluş bayramında yaşananlar yanlıştı. Bir daha tekrarlıyorum; Elbise bol geliyor. Taşıdığı sıfatın bilincinde değil.

Hata yaptıktan sonra kendisine taraftar bulmak için yaşananları farklı gösterip, internetten yayın yapıyor. İnsanları yanıltmak istiyor.

Kendisine sormak lazım; Edirne için bugüne kadar ne yaptı? İcraatı ne?

Milletvekili görevini yapmalıdır. Şovmenlik sabun köpüğü gibidir. Uzun vadeli etki bırakmaz. Bölge için hizmet yapacağına şovmenlik peşinde koşmanın anlamı yok.’’

Bostancı, Enez Belediyesi’ne yeni 3 tır ve 3 kamyon satın aldıklarını da hatırlatarak, ‘’4-5 ayda 1,5 milyon liralık araç satın aldık. Araçlarına mazot bulamayan, borç batağında teslim aldığımız belediye şimdi ilçeye doğalgaz getiriyor. Araç gereç sayısındaki artış, belediyede ilçe halkına iş imkanı gibi çok önemli çalışmalarımız var. Her nedense bu işler olmaya başlayınca birileri devreye giriyor. Hizmetleri öne çıkarmaya başladığımızda gölgelemek için bu numaralar ortaya atılıyor’’ dedi.

Enez’i seviyor gibi görünen aslında zarar verenlerin olduğunu da savunan Bostancı, şunları bildirdi:

‘’Yaz aylarında nüfusumuz 150 bini aşıyor. Gidip kötü bir görüntü arıyorlar. Atılmış bir çöp, başıboş bir köpek bulup fotoğrafını çekiyorlar. Sonra eleştiriyorlar. Bunlar her iz için genelinde başarılı çalışmalar yapıyoruz. Bazen gözden kaçmış ufak ayrıntılardan bize saldırmak isteyenler oluyor. Bu kişiler Enez’i seviyormuş gibi görünüp asıl egolarını tatmin edip, zarar veriyorlar’’

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali