McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 27 Kasım 2016, Pazar 18:31 tarihinde eklendi. 1102 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Allah yine Fetullah Gülen'in belasını verdi

İşgalci terör devleti İsrail'de on binlerce yahudinin evsiz kalmasına yol açan yangınlar, akıllara İsrail'i 'otorite' olarak tanımlayan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşısı Fetullah Gülen'in beddualarını getirdi.
Allah yine Fetullah Gülen'in belasını verdi

Ezanı yasaklama adımları atan işgalci İsrail günlerdir yangın şokunu yaşıyor. Filistinlilerin bile söndürülmesi için yardım ettiği yangında on binlerce yahudinin evlerine ateşler girdi.

İsrail'in boğuştuğu yangın akıllara Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşısı bedduacı Fetullah Gülen'i getirdi.

İsrail'i 'otorite' olarak tanıyan teröristbaşı, Müslümanlara beddualar yağdırmış, "Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin... Kim paralelse, Allah onun belasını versin. Kim sülükse, Allah onun bin belasını versin. Sülüklerin evlerine ateş salsın, yuvalarını başlarına yıksın. Bizsek yani. Kim çeteyse… kim örgütse… kim silahlı örgütse… kim milletine kötülük yapmak istiyorsa… kim milletin hakkı olan arpa kadar bir haram yemişse, Allah onun belasını versin!” şeklinde çeşitli beddualar etmişti.

BEDDUASI YİNE BAŞINA DÖNDÜ!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişimi sonrası Allah paralellerin birlikleri bozdu, darbe heveslerini sinelerinde bıraktı.

Son olarak çıkan yangınlar da, "Allah evlerine ateşler saldı" şeklinde yorumlandı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali