McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 08 Aralık 2016, Perşembe 22:41 tarihinde eklendi. 568 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dolarını Bozdurana Daireler Yüzde 10 Indirimli

Edirne'de bir müteahhit, yaptığı dairelerin satış fiyatının yarısı kadar dolar bozduran müşteriye yüzde 10 indirim uygulayacağını açıkladı.
Dolarını Bozdurana Daireler Yüzde 10 Indirimli

Edirne'de bir müteahhit, yaptığı dairelerin satış fiyatının yarısı kadar dolar bozduran müşteriye yüzde 10 indirim uygulayacağını açıkladı.

İnşaat firması sahibi Yunus Ekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dövizleri bozdurun" çağrısı üzerine başlatılan kampanyada çıtayı yükselttiğini söyledi.

Dövizlerin bozdurularak Türk lirasına destek sağlanan kampanyaya tüm sektörlerin katkıda bulunduğunu belirten Ekşi, "Esasen amacımız, milli duruşumuzu göstermektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan bir milli duruş olarak 'dövizleri bozdurun' kampanyasını başlattı. Bizim dövizimiz olmadığı için biz de kampanyaya inşaat sektörü olarak destek olmak istedik." diye konuştu.

Belirledikleri oranda döviz bozdurulması halinde, sattığı dairelerde büyük indirim yapacağını bildiren Ekşi, şunları kaydetti: 

"Örneğin 100 bin liralık bir daireyi almak isteyen vatandaşımız, 50 bin liralık döviz bozdurup dekontu bize getirdiği zaman 10 bin lira indirim yapacağız. 200 bin liralık bir daire almak isteyen vatandaşımız 100 bin liralık döviz bozdurup dekontunu getirdiğinde 20 bin lira indirim olan kampanyayı uyguluyoruz. 300 liralık daire alacak olan vatandaş 150 lira döviz bozdurup dekontunu bize gösterdiğinde 30 bin liralık indirimli kampanyamızı uyguluyoruz. Vatandaş elinde döviz bozdurduğu dekontu bize ibra ettiğinde indirimi alıyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız milli ekonomi modeli için bir kampanya başlattı. Bu kampanyadan da gördüğümüz gibi döviz hızla aşağı doğru geliyor. Yılbaşında ya da ocak ayının ortalarında dövizin 3 liranın altına düşeceğini düşünüyoruz. Bu kampanya inşaat ve bütün ithalat, ihracat yapan firmalar için de yararlı olacaktır. Bu kampanya milli ekonomi modelidir. Herkes ne kadar katkıda bulunursa ülkemiz milli duruşunu, ülkenin çıkarlarını korur."

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali