McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 24 Aralık 2016, Cumartesi 16:12 tarihinde eklendi. 2210 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATASÖZLERİ VE DEYİMLER RESİM OLDU.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı atasözleri ve deyimlerinin resimlere aktarıldığı sergi Kipa'da açıldı.
ATASÖZLERİ VE DEYİMLER RESİM OLDU.
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı uygulama etkinlikleri çerçevesinde Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı atasözleri ve deyimlerinin resimlere aktarıldığı sergi Kipa'da açıldı. 
Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdürü Metin Beyazoğlu, Resim Öğretmenleri Erhan Toprak ve proje sorumluları Nagihan Kaya, Çağla Çakır, Tuğçe Kıralı, Ayşenur Yılmaz ve Burak Tabakoğlu eşliğinde açılan “resimlerle atasözleri ve deyimler” sergisinde Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 6. 7. Ve 8. Sınıf öğrencileri, Gözde Obay, Seray Demirkol, Asya Melisa Çıbık, Hami Kutay Gez, Çisem Duman, Ada Kırgız, Nehir Enginar, Ecem Buse Karaduman, Beyza Nur Yörük, Ayşe Eylül Uçar, Ecem Nisa Adadan, Minel Bayrak, Zelal Makinecİ, Sıla Erak, Ayberk Yavuz, İlkan Dali ve Berkan AY, Irmak Nalcı'nın öğretmenleri Erhan Toprak gözetiminde gerçekleştirdiği çalışmalar yer alıyor.


Öğrenciler kendi bakış açılarından gördükleri “Göz Boyamak, Dünya Evine Girmek, Kalp Kırmak” gibi 26 deyimi resimlerle anlattıkları sergiyi velilere anlattı.
Öğrencilerinin bir haftalık emeklerini yansıttıkları sergi yarın da gezilebilecek

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali