McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Ocak 2017, Perşembe 20:22 tarihinde eklendi. 579 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Herkes haddini bilecek!

Erdoğan'dan sert tepki: Herkes haddini bilecek!
 Herkes haddini bilecek!

 

TBMM'de Anayasa görüşmeleri sırasında çıkan kavgaya sert tepki gösteren Erdoğan, "Herkes haddini bilecek, milletin iradesine saygı duyacak. Millet ne derse o olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Küllliyesi'nde 34. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. TBMM'de anayasa görüşmeleri sırasında çıkan tartışmalara tepki gösteren Erdoğan, "Bakıyorsunuz şurada, Meclis'te bir anayasa değişikliği çalışması oluyor, yaşanan tabloyu görüyorsunuz değil mi? Bu kürsü yıkmak için oraya konulmadı. Sadece söylenecek veya sözü olanlar için oraya kondu. Artık bu ülkede aldatmacaları yutacak millet yok. Herkes haddini bilecek, sandığa, milletin iradesine saygı duyacak. Millet ne derse o olacak. " ifadelerini kullandı.

CHP'nin 'tek adamcılık' eleştirilerine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye" Ne tek adamcılığı. Bunun kaynağında siz varsınız. CHP il başkanlarının belediye başkanlığı yaptığı dönemleri biliriz biz. Daha da geriye giderseniz asıl tek adamcılığı orada görürsünüz. Defterleri açmak istemiyorum ama açarsanız onları da görürsünüz." diyerek cevap verdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali