McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Ocak 2017, Pazartesi 18:02 tarihinde eklendi. 851 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pamporovo kuyruğu

Yarı yıl tatilini değerlendirmek isteyenler Bulgaristan Pamporovo’nun yolunu tuttu. Hafta sonu tatilciler sınır kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.
Pamporovo kuyruğu

Türklerin Tatil adresi Bulgaristan’ın kayak merkezi Pamporovo oldu. Geçmiş yıllarda ucuzluğu nedeni ile tercih edilen ancak Türk parasının değer kaybetmesine ve otel fiyatlarının yüksek olmasına  rağmen yine de Türklerin cazibe merkezi olan Pamporovo’ya hafta sonu akın vardı. Sınır  kapılarını dolduran yüzlerce Türk, uzun kuyruklar oluştururken, saatlerce beklemeyi gözer aldılar.

UCUZ DEĞİL AMA…

Bulgaristan’ın artık Türkler için ucuz bir ülke olmadığını belirten tatilciler, “ Şu anda 100 Lira verdiğimizde sadece 46 Leva alıyoruz ve paraları bizden iki kat değerli. Ancak burada huzur içinde tatil yapıyoruz.  İlgi çok fazla, oteller güzel ve eğlence var. Tabii bir de değişiklik oluyor. Farklı bir kültürde tatil yapıyorsunuz. Burada rahat ediyoruz. Aynı paraya belki Uludağ’da da tatil yapabiliriz ama aynı rahatlığı bulma şansımız yok” dediler.

OTELCİLER MEMNUN

Bu arada Bulgaristan Pamporovo’da otellerin doluluk oranı yüzde yüze ulaşmış durumda. Türk müşterilerden memnun olduklarını belirten otel sahipleri, “Türkler her şeyden cömert. Para konusunda sıkıntı çıkarmıyor. Aynı zamanda mütevazi oluyor. Kültürlerimizde yakın olduğu için Türk müşterilerimiz ile sorun yaşamıyoruz” dediler.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali