McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Ocak 2017, Pazartesi 18:08 tarihinde eklendi. 843 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Komisyon dostluğu

Milletvekilliği döneminde Bakan Işık ile birlikte aynı komisyonda görev alan Başkan Gürkan, “Siyaset seçim meydanında yapılır” dedi.
Komisyon dostluğu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Edirne temasları kapsamında Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Edirne Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen ziyarette Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra Edirne Valisi Günay Özdemir, Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Jandarma Alay Komutanı Kd. Albay Kamuran Ersan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Ak Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe de yer aldı. 24. dönem parlamentoda Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile birlikte Milli Eğitim Komisyonu’nda yer aldığını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, siyasetin ülkeye ve millete hizmet için var olduğunu söyledi.

Siyasetin, seçim zamanlarında seçim meydanlarında yapıldığına dikkat çeken Gürkan, “Türkiye’nin en çok ihtiyacı olan şeyler; ilişkilerin, dostlukların ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasının korunması; ilelebet payidar kılınmasıdır. Bu anlamada o kişisel ilişkileri her zaman korumaya devam ediyoruz. Bu gün Sayın Bakanı’mız büyük bir nezaket göstererek bizleri de ziyaret ettiler. Ben gerçekten hem Türkiye Cumhuriyeti’nin Milli Savunma Bakanı’nı hem de çalışma arkadaşımı burada görmekten ayrıca kıvanç ve mutluluk duyuyorum. Tekrar kendilerine şeref verdiniz diyorum, Edirne’mize de hoş geldiniz” diye konuştu.

Başkan Gürkan ile Milli Eğitim Komisyonu’nda yakından çalışma imkanı olduğunu ifade eden Işık, “Olaylara farklı yaklaşabiliriz ama önemli olan ülkemiz için milletimiz için birlikte bir şeyler yapabilmek. O heyecanla çalıştık. Bugün de Milli Savunma Bakanı olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı özellikle ziyaret etmeyi ve çayını içmeyi arzu ettim. Sağ olsun kendisi de misafirperverlik gösterdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 Gürkan daha sonra Bakan Işık’a ve Milletvekili Karaca’ya kentin simgeleri olan Edirnekari tablo ve meyve sabunu takdim etti.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ta ziyaretinin hatırası olarak Başkan Gürkan’a hediye sundu. Daha sonra Bakan Işık ve beraberindekiler tarihi Edirne Belediye Başkanlığı Binası ve Atatürk Odası’nı gezdi. Duvardaki tarihi tabloları da dikkatle inceleyen Işık, tarih kokan belediye binasına hayran kaldığını söyledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali