McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 11 Şubat 2017, Cumartesi 18:41 tarihinde eklendi. 500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esnaf, Hırsızlık Şüphelisini Yakalayıp Polise Teslim Etti

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir iş hanına hırsızlık yapmak amacıyla girdiği öne sürülen 17 yaşındaki H.G., bina görevlisi tarafından fark edilince görevliye bıçak çekti. Bağırma seslerinin duyan esnaf, zanlıyı yakalayarakEdirne Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
Esnaf, Hırsızlık Şüphelisini Yakalayıp Polise Teslim Etti

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir iş hanına hırsızlık yapmak amacıyla girdiği öne sürülen 17 yaşındaki H.G., bina görevlisi tarafından fark edilince görevliye bıçak çekti. Bağırma seslerinin duyan esnaf, zanlıyı yakalayarakEdirne Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

KALDIRIMA YÜZÜSTÜ YATIRDILAR

Keşan'nın Büyük Cami Mahallesi'ndeki iş hanının üst katlarına çıkan ve işyerlerinin kapılarını zorladığını gören binanın kalorifer ateşleyicisi, H.G.'yi yakalamak istedi. H.G., kendisini yakalamak isteyen görevliye bıçak çekti. Bağrışmalar üzerine iş hanı esnafı H.G.'yi bıçağı elinden alarak yakaladı. Esnaf yakaladığı hırsızlık şüphelisi binanın önüne çıkardı. Bu sırada çıkan kargaşada iş hanı giriş kapısının camı kırıldı. Kaldırıma yüzüstü yatırılan H.G., daha sonra yakında bulunan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek, polise teslim edildi. Olay anı ise çevredeki bir kiyi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


DAHA ÖNCEDE SABIKASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Daha öncede 'hırsızlık' suçundan sabıkası olduğu bildirilen H.G., Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin tamamlanması ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali