McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Mart 2017, Çarşamba 17:35 tarihinde eklendi. 1232 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'LİLER ÇOK KIZACAK

Financial Times gazetesi'nde çıkan bir yazıda Atatürk ve Erdoğan'ın siyasi görüşleri arasındaki farka rağmen benzeştikleri ileri sürüldü
 CHP'LİLER ÇOK KIZACAK

Erdoğan ve Atatürk farklarına rağmen benzeşiyor!


Financial Times gazetesi'nde çıkan bir yazıda Atatürk ve Erdoğan'ın siyasi görüşleri arasındaki farka rağmen benzeştikleri ileri sürüldü

İngiltere'nin Financial Times gazetesinde Türkiye muhabiri Mehul Srivastava imzasıyla 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devrimini tamamlıyor' adında bir analiz yayınlandı. Yazıda, Atatürk ve Erdoğan'ın siyasi görüşleri arasındaki farka rağmen benzeştikleri ileri sürüldü.

Okulların müfredatında bu yıl yapılan bir değişiklikle öğrencilere iki video izletildiği anekdotunu vererek başlayan yazıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mustafa Kemal Atatürk arasındaki yöntem benzerliği vurgulanıyor.

İKİNCİ DEVRİM!

BBC Türkçe'nin haberine göre, müfredatın 'kimilerince ikinci devrim' olarak tanımlanan süreci kutladığı aktarılıyor.

Gösterilen videolarda Atatürk'ün Gelibolu'daki görüntülerinin ardından Erdoğan'ın 15 Temmuz'daki darbe girişiminin bastırılmasına ilişkin görüntülerinin geldiği belirtiliyor. Mesajın 'Atatürk'ün kurucu, Erdoğan'ın koruyucu' olduğu belirtilen yazıda, iki liderin siyasi görüşleri arasındaki farka rağmen benzeştikleri, "Atatürk gibi Erdoğan da kendini gücü halkın iradesinden gelen ve ideallerini yansıtacak şekilde toplumu yeniden yaratan bir sosyal mühendis unvanına sahip bir lider olarak sunuyor" ifadesiyle anlatılıyor.

KAZANMASI GEREKİYOR!

Yazıda "Erdoğan'ın başlattığı devrimi tamamlaması için 16 Nisan'daki referandumu kazanması" gerektiği de belirtiliyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali