McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 16 Mart 2017, Perşembe 12:43 tarihinde eklendi. 2097 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Semerkand Vakfının düzenlediği Muhabbet Gecesi Edirnelilerden yoğun ilgi gördü.

Gonca Gençlik ve Spor Kulubu Derneği Katkılarıyla Semerkand Vakfı Edirne Şubesi ve Ser Organizasyon tarafından Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde düzenlenen “Kardeşlik ve Aile” konulu “Muhabbet Geceleri” programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Semerkand Vakfının düzenlediği Muhabbet Gecesi Edirnelilerden yoğun ilgi gördü. Gonca Gençlik ve Spor Kulubu Derneği Katkılarıyla Semerkand Vakfı Edirne Şubesi ve Ser Organizasyon tarafından Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde düzenlenen “Kardeşlik ve Aile” konulu “Muhabbet Geceleri” programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Semerkand Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Muhabbet Geceleri” etkinliği kapsamında Edirne’ye gelen Dursun Ali Erzincanlı, muhabbet; sevgidir, hürmettir, vefadır, sadakattir. Muhabbet ruh dünyamıza yağan Rabbani bir ikramdır. Muhabbet bir gönle girmenin gayretiyle tüm gönüllere hizmet etmektir. Çünkü gönül; Rabbimizin teveccüh mekânıdır diyerek toplumsal mesajlar verdi,kendisini dinlemek için salonu dolduran Edirnelilere unutulmaz manevi bir gece yaşattı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali