McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 27 Haziran 2017, Salı 13:34 tarihinde eklendi. 1901 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mimar Sinan Vakfında Bayramlaşma

Ramazan Bayramı bayramlaşma programı yoğun bir katılımla Balkan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Her yıl olduğu gibi bayramın ikinci günü yapılan bayramlaşma programında Mimar Sinan Vakfı kurucu Başkanı Hasan Gümüş ve misafirler tebrik ve selamlama konuşmaları yaptılar.
Mimar Sinan Vakfında Bayramlaşma

Ramazan Bayramı bayramlaşma programı yoğun bir katılımla Balkan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Her yıl olduğu gibi bayramın ikinci günü yapılan bayramlaşma programında Mimar Sinan Vakfı kurucu Başkanı  Hasan Gümüş ve misafirler tebrik ve selamlama konuşmaları yaptılar.

Mimar Sinan Vakfının çok sayıda  gönüllüsünün katıldığı programda misafirlere hitap eden Gümüş "Bir hadis-i kudside buyurulduğuna göre, birbirlerini Allah için sevenler, birbirleriyle Allah için oturanlar, birbirlerini Allah için ziyaret edenler ve birbirlerine Allah için yardımcı olanlar üzerine Allah'ın muhabbeti, sevgisi vacip olur. Ramazan'da Allah için oruç tuttuk, namaz kıldık, zekat verdik, yardımlaştık, bayramda O'nun rızası için bir araya geldik, O'nun rızası için birbirimizi seviyoruz. Cenabı Mevla, kendi rızasından ve yolundan bizleri ayırmasın" dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali