McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 07 Ağustos 2017, Pazartesi 01:05 tarihinde eklendi. 1882 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kültür Memur Sen Üyeleri Sabah Kahvaltısında Bir araya Geldi

MEMUR SEN KONFEDARASYONU, KÜLTÜR MEMUR SEN İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ÜYELERINE DAYANİŞMA VE ISTIŞARE KAHVALTISI DÜZENLENDI.
Kültür Memur Sen Üyeleri Sabah Kahvaltısında Bir araya  Geldi

DAYANIŞMA VE ISTİŞARE KAHVALTISINA. KÜLTÜR MEMUR SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İDRIS SERÇE, MEMUR SEN VE EĞITIM BIR SEN IL BAŞKANI ERDINÇ DALGIÇ, MEMUR SEN HIZMET KOLLARI SENDIKALARI İL BAŞKANLARI HAK İŞ KONFEDERASYONU İŞ KOLLARI İL BAŞKANLARI VE KÜLTÜR MEMUR SEN ÜYELERI KATILDI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÜLTÜR MEMUR SEN İL BA$KANI SERDAR BAYRAM ASLAN, DAYANIŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISINDA YAPTİĞİ KONUŞMADA. KÜLTÜR MEMUR SEN SENDİKASININ EDİRNE'DE 15 MAYİS 2017 SENDIKA YETKI TUTANAKLARINA GÖRE, SENDİKALI ÜYELERIN %75'NİN KENDI SENDİKALARINA ÜYE OLDUĞUNU VE GÜÇLENEREK BÜYÜMEYE DEVAM ETTIKLERINI BELIRTTI.

 

 

 KÜLTÜR MEMUR SEN İL BAŞKANI ASLAN,

5 milyon 100 bin insanı ilgilendiren, aileleriyle birlikte 20 milyona tekabül eden bir kitlenin bütçeden alacağı payı belirleyecek olan bir sürece girildiğini. Bir milyona yaklaşan üye sayısı ile Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur Sen'in amacının. -4.cü Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin başladığı şu günlerde. kamu görevlilerinin artık refah sınırında bir ücret alabilmesi, Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesinden Memurlara düşen payın verilmesinin amaçları olduğunu belirtti.

 

 

 

 

15 Temmuz Kalkışmasına da değinen İl Başkanı Serdar Bayram ASLAN, Memur Sen Genel Başkanı sn. Ali YALÇlN'ında ifade ettiği üzere, 81 ilde nerede 15 'Temmuz'a dair bir dava varsa, Memur Sen Konfederasyonuna bağlı teşkilatlanrının orada hazır bulunduğunu, şehit ve gazi yakınlarına destek olmakla birlikte, hainlerin cezalarını hak ettiği şekilde alması için süreci de yakından takip etiklerini belirterek. Ümmet ve Millet için toprağa düşmüş tüm Şehitlerin ve gazilerin emanetinin, emanetlerinin, davalarının da davaları olduğunu belirtti.

 

 

İL Başkanı sözlerini.

 

DAYANIŞMA VE İŞTİŞARE KAHVALTISININ DÜZENLENMESINDE DESTEK OLAN KÜLTÜR VE MEMUR SEN GENEL BAŞKANI MECİT ERDOĞAN VE YÖNETIMI İLE EDİRNE KÜLTÜR MEMUR SEN IL BAŞKANLIĞINA VE DE KATİLAN ÜYELERINE TEŞEKKÜR EDEREK BITIRDI.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali