McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Mayıs 2019, Cumartesi 17:07 tarihinde eklendi. 585 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ücretsiz Genel Sağlık Taraması Yapıldı

Vakıf Haftası kapsamında Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Vakıflar Edirne Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle Edirne Eski Camii önünde vatandaşlara ücretsiz genel sağlık taraması yapıldı.
Ücretsiz Genel Sağlık Taraması Yapıldı

Eski Camii önünde kurulan sağlık çadırlarında uzman doktorlar tarafından vatandaşlara ücretsiz genel sağlık taraması, göz taraması, tansiyon, kilo ve boy ölçümü yapıldı. Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu’da genel sağlık taraması yaptırdı.

Vatandaşlardan sağlık taramasına ilgi

Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait bir üniversite olduğunu ve sağlık bilimleri alanında faaliyet gösterdiğini dile getirdi.

Geçen senelerde de sağlık taraması yapıldığını söyleyen Güneren, bu sene yapılan genel sağlık taramasını Bezmialem Üniversitesi’nin uzman doktorları ile yaptıklarını belirtti.

Genel sağlık taramasının yanı sıra göz taraması da yapıldığı ifade eden Güneren, “Vatandaşlar ücretsiz bir şekilde geliyorlar, başvuruda bulunup kayıtlarını yaptırıyorlar ve genel sağlık taraması ve göz taramasından geçebiliyorlar.” Dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali