McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Haziran 2019, Çarşamba 10:02 tarihinde eklendi. 729 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırkpınar Er Meydanı Modernizasyonu

Edirne İl Genel Meclisi Haziran Ayı toplantılarının beşinci birleşiminde Gençlik ve Spor Komisyonu’nun, Kırkpınar Er Meydanı Modernizasyonu konulu hazırladığı rapor meclise sunuldu. Rapora göre modernleştirme işinin tüm paydaşları çalışmalara devam ediyor.
Kırkpınar Er Meydanı Modernizasyonu

Gençlik ve Spor Komisyonu’nun Kırkpınar Er Meydanı Modernizasyonu konulu hazırlamış olduğu raporda, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce verilen bilgiler çerçevesinde 2018 yılı yatırım programında yer alan ve sözleşmesi Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile TÜMAŞ A.Ş arasında imzalanan “Türkiye genelinde yapılacak olan spor yapılarına ait uygulama projeleri işi kapsamında ve ihale dokümanlarının hazırlanması danışmanlık hizmet alımı sözleşme gereği, Genel Müdürlük tarafından Edirne projesine ilişkin mimari avan (yardımcı) proje ve mevcut durum Kırkpınar Er Meydanı Modernizasyonu tespit raporu Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tabiat varlıklarını koruma şube Müdürlüğüne ve Edirne kültür varlıklarını koruma bölge Müdürlüğüne gerekli izinlerin verilmesi için gönderilmiştir.” Denildi.

Raporun bir diğer başlığında ise hazırlanan mimari avan projesinin Edirne Belediyesi tarafından 3194 sayılı İmar Kanunu ve Yönetmeliklere uygunluğunun denetlenip onaylandıktan sonra Edirne Kültür varlıklarını koruma bölge kurulu Müdürlüğüne iletilmesi hususunu belirtildi.

25 Temmuz 2018 tarihinde Edirne Belediyesi’ne gönderilen, avan projesinin onaylanmasının beklenildiği veproje ile ilgili Edirne Belediye ve Bakanlıklar arasında görüşmelerin devam etmekte olduğu hazırlanan raporla tespit edildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali