McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 22 Ağustos 2019, Perşembe 12:43 tarihinde eklendi. 859 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Festival Tadında Gerçekleşti

Edirne Bisiklet ve Doğa Sporları Topluluğu Derneği, Lüleburgaz Hedef Doğa Sporları Topluluğu, Lonely Cyclist ve İstanbul’dan bisiklete gönül verenlerle Küküler Köyü’nde buluştu. Çevre illerdeki bisikletçileri buluşturan etkinlik festival tadında gerçekleştirildi. Etkinliğe 100’ün üzerinde bisikletçi katıldı.
Festival Tadında Gerçekleşti

Kötü Görüntüsünden Eser Yok

Düzenlenen etkinliğe Süloğlu Kaymakamı Ali Açıkgöz’de destek verdiğini belirtildi. Edirne Bisiklet ve Doğa Sporları Topluluğu Derneği Başkanı Barış Yalçındağ daha önceki yıllarda kamp alanının unutulmuş ve terkedilmiş görüntüsünden uzaklaştığını ve yapılan çalışmaların gerçekten güzel meyveler verdiğini dile getirdi.

Edirne Bisiklet ve Doğa Sporları Topluluğu Derneği üyelerinden Gökhan Özen; “Daha önce geldiğimiz yıllarda tuvaletlere bile ulaşmak için çaba sarf ediyorduk. Orman ile iç içe bir mesire alanı olmuş. Yaptığı çalışmalardan dolayı Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

100’ün Üzerinde Sporcu Katıldı

Mesire alanının kötü görüntüsünden kurtulduğunu, etkinliğe beklediklerinden fazla katılım olduğunu belirten Edirne Bisiklet ve Doğa Sporları Topluluğu Derneği Başkanı Barış Yalçındağ; “ Etrafta bir tane çalı kalmamış, çöpler düzenli olarak toplanıyor. Mesire alanına çöp konteynırları getirilmiş. İlerleyen zamanlarda burada yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurları yapılacakmış bu bizim için çok güzel bir haber. Katılım bu yıl beklentilerimizin üzerinde oldu. Biz normalde 60 kişi ile sınırlamayı düşündüğümüz bu etkinliğe 100’ün üzerinde bisiklet sever katıldı. Kendi açımızdan bir rekora imza attık.”İfadelerini Kullandı.

“Daha İyi Olması İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Önümüzdeki yıllarda etkinliklerini daha da geliştireceklerini bisiklet ile yapılacak daha fazla tur düzenlemek istediklerini, unutulmaya yüz tutmuş Küküler Köyü mesire alanı için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Edirne Bisiklet ve Doğa Sporları Topluluğu Derneği Başkanı Barış Yalçındağ; “Gelecek yıllarda etkinliklerimizi daha da geliştireceğiz. Yeni turlar düzenleme gibi düşüncelerimiz var. Bu mesire alanı maalesef unutulmaya yüz tutmuş durumda. Yetkililer canlandırmak için ellerinden geleni yapıyor. Bizlerde bu tarz yaptığımız etkinliklerle hatırlatmaya çalışıyoruz. Daha iyi bir hale gelebilmesi için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Yalçındağ ayrıca etkinlik süresince bisiklet destek aracıyla birlikte bütün önlemleri aldıklarını herhangi bir sorun yaşanmadan etkinliğin son bulduğunu belirtti

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali