McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Eylül 2019, Pazar 15:41 tarihinde eklendi. 635 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ekrem İmamoğlu Tatile Çıkıyor

İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu, iznini hafta sonuyla birleştirip yine tatile gidiyor.
Ekrem İmamoğlu Tatile Çıkıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk tatiline mazbatasını aldıktan 3 hafta sonra çıkmış ve eleştiri almıştı.

SEL FELAKETİ'NDE DE BODRUM'DAYDI
İmamoğlu, ikinci tatilinde ise İstanbul'u sel götürünce eleştirilerin merkezi olmuştu. Sel felaketi sonrası tatilini kesip dönen İmamoğlu, inceleme yapıp yeniden Bodrum'a gitmişti.

TATİL İZNİ ALDI
İmamoğlu 6 Eylül cuma günü için yine izin aldı. Kent dışında olacağını belirten İmamoğlu yerine ise Meclis üyesi Hüseyin Aksu'nun vekalet edecek. İznini haftasonuyla birleştiren İmamoğlu'nun nerede tatil yapacağı ise merak konusu.

"TATİL YAPTIĞIM SAYILMAZ"

Öte yandan gelen eleştiriler üzerine açıklama yapan İmamoğlu; "Sonuçta her insanın makul ve mantıklı tatile ihtiyacı vardır. Ben tatil de yapmadım açıkçası. Yani yaptığım tatil sayılmaz. 2-3 gün doğal bir eş ve baba mesuliyeti ile başladı. Çocuklarımı görmeye gittim. Ve tekrar işimizin başında olduk. Elbet tatil konusu konuşulacak. Yarın yetinmeyecekler gözünün üstünde kaşın var diyecekler, hafif şöyle sağa şöyle baktı sola şöyle baktı diyecekler de diyecekler." dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali