“İl yönetimimiz taşın altına elini değil, gövdesini koymuştur”

Daha önce de MHP İl Başkanlığı görevi yapan Zakir Tercan, kısa bir süre önce genel merkez tarafından yeniden il başkanı olarak atandı. MHP İl Başkanı Tercan, yeni yönetimi ve il teşkilatını düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinde MHP ve camiasının çıkan neticelerden dolayı üzüntü yaşadığını söyleyen Tercan; “üzüntüleri gidermek için İl yönetimimizle beraber gönül ittifakı kurup birlik ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen her neyse onu fazlasıyla yapmak için söz verdik. İl yönetimimiz taşın altına elini değil gövdesini koymuştur” dedi.
“İl yönetimimiz taşın altına elini değil, gövdesini koymuştur”

 “Gururlu ve mutluyum”

Karadenizliler Derneği’nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Tercan, yeni yönetimi her kesimin sorunlarını bilen kişilerden oluşturduklarını söyledi.

MHP İl Başkanı Zakir Tercan, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Semih Yalçın’ın teklifleri ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin onurları ile göreve başlamış olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını söyledi.

MHP’nin her döneminde görev yapmış tecrübeli, bilgi birikimi olan İl yönetimi oluşturduklarını söyleyen Tercan; İlçelerdeki sıkıntıları gidermek için yeni il yönetiminin ilk toplantısında görev dağılımı yaptıklarını ve herkese sorumluluk vererek çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürerek siyasetteki yerlerini alacaklarını belirtti.

“MHP İl yönetimi arkasına bakmadan yoluna devam edecek”

MHP İl yönetiminin her zaman olduğu gibi el ele, gönül gönüle ve sırt sırta verdiğini dile getiren İl Başkanı Tercan; “Kim ne söylerse söylesin kim ne konuşursa konuşsun kim ne düşünürse düşünsün MHP İl yönetimi arkasına bakmadan yoluna devam edecektir” dedi.

“Her kesimin sıkıntısını bilen bir yönetim oluşturduk”

İl yönetiminin içerisinde işçisi, köylüsü, esnafı, doktoru, avukatı, iş adamı ve şoför olmak üzere her kesimin sıkıntılarını bilen kişilerden oluştuğunu dile getiren Tercan; “yönetimimizin Edirne’mize, ilçelerimize, beldelerimize, köylerimize MHP ve ülkücü camiaya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. MHP Edirne’de 25 bin, 37 bin, 42 bin, 52 bin oy almıştır. MHP Edirne’de bir milletvekili çıkarmıştır. Bunun için MHP’nin tabanı güçlü halk nezdinde itibarı olan bir partidir. 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinde MHP ve camiası almış olduğumuz neticelerden dolayı bir üzüntü yaşamıştır. Ama biz üzüntüleri gidermek için İl yönetimimizle beraber gönül ittifakı kurup birlik ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen her neyse onu fazlasıyla yapmak için söz verdik. İl yönetimimiz taşın altına elini değil gövdesini koymuştur” dedi.

“MHP'yi artık daha yüksek sesle iktidara çağırıyoruz”

Türkü ile Kürdü ile lazı ile Çerkez’i ile Alevi’si ile bir bütün gören, her kesimi kucaklayan, Milletini, devletini ve şehitlerini düşünen Milliyetçi Hareket Partisi’dir diyen Tercan;  “Bilge liderin sağlam ve kararlı politikaları ile mevcut konjonktürün MHP'yi artık daha yüksek sesle iktidara çağırıyoruz. Eğer MHP kendisini milletine süratle ifade edip anlatabilirse, bu partinin yarın iktidar olması değil; olmaması sürpriz olur. MHP, siyaset yapma sebeplerini ilk günkü heyecanı ve inancıyla, olması gereken yerde, ilkelerinden sapmadan sürdürmektir. Çünkü MHP'nin iktidarı, yolun başıdır ve o yolun başı çok yakındır. İktidardan sonra alınacak çok yol, ulaşılacak onlarca kutlu hedef vardır” açıklamasına yer verdi.

“MHP'siz Türkiye; Türksüz Anadolu hayali görenlerin umududur”

MHP’nin ayağına dolaşanlar ve yoluna atılan taşlarla, önüne çıkmaya çalışan sokak kabadayılarıyla vakit kaybetmeden kutlu yoluna devam edeceğini vurgulayan Tercan; “Bu gün Uygar Türkleri örneğinde olduğu gibi, Irak ve Suriye Türkmenleri, Kıbrıs Türkleri, dolayısıyla dünya Türklüğünün ağrıyan başının aspirini MHP ve Milliyetçi-Ülkücü ruh değil midir? İktidar vakti gelen bir fikri, hiçbir güç Allah'ın izniyle engelleyemez. MHP'siz Türkiye; Türksüz Anadolu hayali görenlerin umududur. MHP her daim var olacaktır. Kim bu Mübarek topraklarda Türk'ü istemiyorsa sonu; daha önce istemeyenlerin sonundan daha acı olacaktır. MHP; Türk'ün savunma hattı, Üç hilal sancağı ve Bozkurt armasıdır. Var ol MHP! Var ol Devlet Bahçeli” açıklamasında bulundu.

https://www.trakya22.com adresinden 28 Mart 2024, 14:47 tarihinde yazdırılmıştır.