HAFTA SONU ZİYARETLERİNE ERKEN BAŞLADI

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, sabahın ilk saatlerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından İki Minareli Çarşı Camii’nde sabah namazını kılıp cemaatle kahvaltı etti.
HAFTA SONU ZİYARETLERİNE ERKEN BAŞLADI Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, günün ilk saatlerinden itibaren işlerinin başında olan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı işler, bol bereketli kazançlar diledi. Helvacıoğlu, Keşanlılara seslenerek “Pazar gününden tüm hemşerilerimize ve bölge halkımıza günaydınlar, mutlu ve hayırlı sabahlar...” dedi.


Helvacıoğlu, esnaf ziyaretinin ardından İki Minareli Çarşı Camii’nde sabah namazı kıldı ve camii içinde düzenlenen kahvaltıda cemaatle sohbet etti.


Helvacıoğlu, “Kalpten kalbe gönül köprüleri kurmayı sürdüreceğiz. Sabah namazı sonrası vatandaşlarımızla birlikte herkes için her şeyin daha güzel olması için dua ettik


İki Minareli Çarşı Camiimizde sabah namazı buluşmaları sonrasında düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sabah Namazı buluşmaları kapsamında İki Minareli Çarşı Camiimizde düzenlenen kahvaltıda sabah namazı sonrası cami cemaatimizle sohbet ettik. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, kalpten kalbe gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.” dedi.

https://www.trakya22.com adresinden 26 Nisan 2024, 06:52 tarihinde yazdırılmıştır.