Erdoğan’dan Davutoğlu ve Babacan Hamlesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan partiden olası kopuşlara yönelik yeni bir hamle geldi. AK Parti'de görev yapmış eski il başkanlarıyla sık sık toplantı yapan Erdoğan, bu kez eski ilçe başkanlarına mektup gönderdi.
Erdoğan’dan Davutoğlu ve Babacan Hamlesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan partiden olası kopuşlara yönelik yeni bir hamle geldi. AK Parti'de görev yapmış eski il başkanlarıyla sık sık toplantı yapan Erdoğan, bu kez eski ilçe başkanlarına mektup gönderdi. Hamlenin parti içinden ayrılarak yeni oluşumlar içine girenler için yapıldığı değerlendiriliyor.
 
Daha önce AK Parti’de görev yapmış eski il başkanlarıyla sık sık ‘Gönül toplantıları’ yaparak bölgenin nabzını tutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sefer eski ilçe başkanlarına birer mektup gönderdi.
 
“Hep birlikte, milletimiz ve yeryüzündeki tüm mazlumlar için umut ışığı haline gelmiş bir davaya hizmet ediyoruz” diyen Erdoğan, “Bu dava, sizin gibi yüreğinde büyük Türkiye idealini taşıyan teşkilat mensuplarımızın omuzlarında yükseliyor ve inşallah yükselmeye de devam edecek. Üstlendiği vazifelerin öneminin bilincinde olan sizler gibi dostlarımız ile omuz omuza çalışmayı nasip ettiği için rabbime ne kadar hamd etsem azdır” ifadelerini kullandı. Erdoğan, mektupta şu mesajları verdi:
 
Birlik gücümüzdür
 
AK Parti gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu süreçte kimi zaman önemli sorumluluklar üstlenmemiz, kimi zaman fedakârlıklar yapmamız gerekebiliyor.
 
Daha çok yolumuz var
 
AK Parti’de yeni-eski diye bir kavram yoktur, sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz milletimizi layık olduğu yere taşıyacak daha çok vazifemiz var.
 
Özveri için teşekkür
 
Demokrasimizin güçlenmesi, ülkemizin kalkınması için ‘Güçlü Türkiye’ sevdasıyla görev yaparak göstermiş olduğumuz fedakârlık ve özveri için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarımızda Yüce Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.”
https://www.trakya22.com adresinden 28 Mart 2024, 18:12 tarihinde yazdırılmıştır.