Koronavirüsten hayatını kaybeden eczacılar törenle anıldı

14 Mayıs Eczacılık Günü kapsamında Türkiye genelinde koronavirüsten hayatını kaybeden eczacılar ve çalışanları adına 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Geçtiğimiz ay Edirne'de Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitiren Eczacı Süreyya Zıpkınkurt eczanesinin önünde düzenlenen törenle anıldı.
Koronavirüsten hayatını kaybeden eczacılar törenle anıldı

Türkiye Eczacılar Birliği 39’uncu Bölge Edirne Eczacı Odası, koronavirüsten hayatını kaybeden Süreyya Zıpkınkurt'u andı. Zıpkınkurt’un eczanesinin önünde düzenlenen törene Edirne Eczacı Odası Başkanı Uygar Güler, Sayman Emine Çebe, Denetim Kurulu Başkanı Şükrü Ciravoğlu ve Zıpkınkurt'un ailesi katıldı.

"Zıpkınkurt'un anısını yad etmek istedik"

14 Mayıs Eczacılık Günü kapsamında saat 14.00'de Kovid-19 pandemisinde hayatını kaybeden tüm meslektaşları ve teknisyenler için bir saygı duruşu tertip ettiklerini belirten Edirne Eczacılar Odası Başkanı Uygar Güler; "Bunu her meslektaşımız kendi eczanesinde yapacaktı ama biz çok yakın bir süreçte kaybettiğimiz meslektaşımız Süreyya Zıpkınkurt'un eczanesinin önünde bunu yaparak anısını yad etmeyi uygun gördük. Kaybettiğimiz tüm meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor kederli ailesine de sabırlar diliyorum" dedi.

https://www.trakya22.com adresinden 29 Mart 2024, 18:21 tarihinde yazdırılmıştır.