AK Parti’de kongre tarihi belli oldu

AK Parti Genel Merkezi tarafından Kovid-19 salgını nedeniyle ileri bir tarihlere ertelenen kongrelerin yapılacağı tarih belli oldu. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti Edirne İl kongresinin 20 Ocak 2021 Çarşamba günü yapılacağını açıkladı.
AK Parti’de kongre tarihi belli oldu

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı toplantıda 7. Olağan İl kongresinin 20 Ocak 2021 Çarşamba günü yapılacağını açıkladı.

AK Parti Edirne 7. Olağan İl Kongresi Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

7. Olağan İl Kongresi için çalışma programlarını belirlediklerini dile getiren Başkan İba, planların yapılıp, ekiplerin kurulduğunu ifade ederek şunları kaydetti;

“İlçe kongrelerimizi kısa sürede tamamladık. Çok şükür hem katılım hem de birlik ve beraberlik açısından çok güzel kongreleri geride bıraktık. Yenilenme ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna uygun şekilde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu anlamda il kongremizle ilgili “yarın yapılacak” gibi hazır olduğumuzu genel merkezimizle paylaştık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, Genel Merkezimizle gerçekleştirdiğimiz değerlendirmeler sonucunda il kongremizin tarihi 20 Ocak Çarşamba günü olarak belirlendi. Hemen akabinde il yönetim kurulumuzla toplantımızı gerçekleştirerek, planlamamızı tamamladık. Kongremiz teşkilatımıza ve Edirne’mize hayırlı olsun.” Dedi.

Kongre sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirleri uygulayacaklarını söyleyen İl Başkanı Belgin İba; “Ateş, öksürük, kronik hastalığı olanlar ile 65 yaş üstü delegelerden, zorunlu olmadıkça kongreye katılmamaları istenecek. Salonlara, yaşlı ve çocuklar davet edilmeyecek. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek. Görevliler, salonlara girişte maske dağıtımı ve ateş ölçümü yapacak.” Şeklinde konuştu.

https://www.trakya22.com adresinden 20 Nisan 2024, 01:03 tarihinde yazdırılmıştır.