TOKİ Konutlarında sona gelindi!

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde TOKİ konutlarının yüzde 80’i tamamlandı. 2022’nin Mart ayında anahtar teslimi yapılması planlandığının müjdesini veren Edirne Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan, göreve geldikleri gün verdikleri sözün arkasında olduklarını söyledi.
TOKİ Konutlarında sona gelindi!

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde yapılan ve yüzde 80’i tamamlanan TOKİ konutlarında 2022 Mart ayında anahtar teslimi yapılması planlanıyor.

90 adet TOKİ konutlarının olduğunu ve 2022 Mart ayında anahtar teslimi yapılmasının planlandığını söyleyen Edirne Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan; “Göreve geldiğimizde ilk sözlerimizden birisi olan TOKİ konutları 2019 yılında halesi yapıldı. Planlamalarımıza göre 2022 yılının Mart ayında anahtar teslimi yapacağız. 63 tane 2+1, 27 tanesi 3+1 toplamda 90 adet TOKİ konutunu bitmiş ve hazır şekilde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yılsonuna kadar teslim etmeyi hedefliyoruz”

                TOKİ konutlarının yüzde 80’inin tamamlandığını 2022 Mart ayında teslim etmeyi planladıklarını belirten TOKİ konutları Müteahhitti İhsan Günergök; “Resmi anahtar teslim süresi 2022 yılının Mart ayına kadar süresi var fakat biz yıl sonuna kadar bitirip teslim etmeyi hedefliyoruz. Salgın koşullarına rağmen yine bütün imkânlarımızla yılsonuna kadar teslim etmeyi hedefliyoruz. Şuan zaten binalarımızın yüzde 80’ni fiziki gerçekleşmesi bitti. Geri kalan kısım için ise 3-4 aylık bir zaman diliminde bitirmeyi hedefliyoruz. Proje Lalapaşa’ya, yerel mimariye uygun olarak tasarlandı” şeklinde açıklamada bulundu.

https://www.trakya22.com adresinden 25 Nisan 2024, 18:01 tarihinde yazdırılmıştır.