Başvurusu kabul edilen aileler, PTT önünde uzun kuyruklar oluşturdu

Düzenli olarak her ay verileceği açıklanan Aile Destek Paketi ödemelerinin başlamasının ardından Edirne'de Saraçlar Caddesi'ndeki PTT önünde sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu.
Başvurusu kabul edilen aileler, PTT önünde uzun kuyruklar oluşturdu

Maddi durumu yetersiz olan dar gelirli ailelere ve engelli vatandaşlara devletin desteği artarak devam ediyor. Bu çerçevede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın Aile Destek Paketi'nin detaylarını açıklamasının ardından başvurusu kabul edilen vatandaşlar ödemelerini almak için sıraya girdi.

Aile destek ödemeleri, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Programın açıklandığı günden itibaren başvuru yapan ve kabul gören dar gelirli aileler ve engelliler, ödemelerini almak için sabahın erken saatlerinden itibaren PTT'nin yolunu tuttu.

Başvurusu kabul edilen vatandaşlara ilk ödemeler 29 Temmuz Cuma günü yapılmıştı. Başvuruları kabul edilen aileler ve engellilere bin 400 liraya kadar ödeme gerçekleştiriliyor.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan programa başvurular E-Devlet üzerinden de kolayca yapılabiliyor.

https://www.trakya22.com adresinden 29 Mart 2024, 11:34 tarihinde yazdırılmıştır.