McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 10 Mart 2022, Perşembe 10:26 tarihinde eklendi. 375 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

RAMAZAN AYI ÖNCESİ EKMEK VE PİDE FİYATLARI GÜNCELLENDİ

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 2022 Mart Ayı Meclis Olağan Toplantısı, salgın tedbirleriyle Tunca toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ramazan ayı öncesi güncellenen fiyatlara göre odaya kayıtlı fırınlarda 220 gram ekmek 3 TL, 300 gram pide 5 TL’den satışa sunulacak.
RAMAZAN AYI ÖNCESİ EKMEK VE PİDE FİYATLARI GÜNCELLENDİ

Çoğunluğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda Ekmek, Pide, Köfteciler ve Edirne Tava Ciğerciler, Lokantacılar ile Asansör Bakım fiyat tarifeleri hakkında güncelleme kararı alındı.

Bu kapsamda Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Mart ayı meclis toplantısında yapılan görüşmede sonrası odaya kayıtlı fırınlarda 220 gram ekmek 3 TL, 300 gram pide 5 TL’den satışa sunulacak.

Köfte ve Edirne Tava Ciğer fiyatları ise 150 gram köfte ve 150 gram Edirne Tava Ciğer 55 TL olarak güncellendi.  Asansör Bakım fiyatları için ise 5 kata kadar 100 TL, 10 kata kadar 200 TL, 11 kat ve üzeri için ise 250 TL olarak güncelleme yapıldı.

Odadan yapılan açıklamaya göre üyelerden belirlenen Onaylı Fiyat Tarifelerini Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’ndan teslim almaları ve bu tarifelerde belirlenen fiyatları işyerlerinde tüketicilerin ve ilgililerin rahatlıkla görebileceği şekilde bulundurması istendi.

Yapılan açıklamanın devamında İlgili kurum ve kuruluşların yapacağı denetlemelerde zor durumda kalınmaması için tarifelerdeki yazılı tüm hususlara uygun bir şekilde mal ve hizmet satışlarının gerçekleştirmeleri gerektiği de belirtildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali