McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 08 Ocak 2023, Pazar 11:23 tarihinde eklendi. 896 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Havsa, Meydan Projesi ve yeni otogar ile canlanacak

Edirne'nin Havsa İlçesinde hayata geçirilecek 'Meydan Projesi' çerçevesinde yapılacak yeni ilçe Otogarı için bu alanda bulunan ana su hattının yeri değiştirildi.
Havsa, Meydan Projesi ve yeni otogar ile canlanacak

Edirne merkeze bağlı Havsa ilçesinin çehresini değiştirecek proje çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Havsa Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Meydan Projesi, ilçenin turizmine de büyük katkı sağlayacak. Proje çerçevesinde yapılacak yeni otogar için start verildi ve çalışmalara başlandı.

Otogarın yapılacağı alandaki ana su hattının yeri değiştirildikten sonra yeni ilçe otogarı için ilk kazma vurulacak.

“İlçemiz için şimdiden hayırlı olsun”

Yeni otogar projesine başlamak için son hazırlıkların yapıldığını söyleyen Havsa Belediye Başkanı Aydın Başkan, “Bir kaç gün sürecek ana su hattının yerini değiştirme çalışmanın ardından Yeni İlçe Otogar projemiz için bismillah diyerek ilk kazmayı vurma sürecini başlatacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Göreve geldikleri günden beri ilçenin çehresini değiştirmek adına çeşitli projeleri başlattıklarını ve çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Balkan, ilçedeki meydan projesi ve yol yapım çalışmalarının da aralıksız olarak devam ettiğini aktardı.

Projenin Ağustos ayında tamamlanarak hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali