McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 16 Ocak 2023, Pazartesi 13:07 tarihinde eklendi. 862 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nilgün Özbaş Kobak, son yolculuğuna uğurlandı

Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş'ın Amerika'da yaşayan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 49 yaşındaki kız kardeşi Milli Okçu Nilgün Özbaş Kobak, son yolculuğuna uğurlandı
Nilgün Özbaş Kobak, son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'de okçuluk sporunun yaygınlaşması, sevilmesinde önemli rol oynayan ikiz Milli Okçular Nilgün ve Belgin Özbaş kardeşler, elde ettikleri başarılarla gerek yurt içi gerekse yurt dışında spor camiasının yakından tanıdığı isimler arasında yer alıyordu. ABD'de yaşayan ve geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden milli okçu Edirneli Nilgün Özbaş Kobak, düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Milli okçu Edirneli Nilgün Özbaş Kobak için Edirne Yeniimaret 2.Beyazıt Külliyesi Camiinde tören düzenlendi. Kobak'ın cenazesi Cuma Namazı'na müteakip kılınan namazın ardından Yeniimaret Bademlik Mezarlığına defnedildi.

Nilgün Özbaş Kobak'ın cenaze töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Özbaş ve Kobak ailesini, sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

Cenazeye Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Yardımcıları Ali Uysal ve Eyyüp Batuhan Ciğerci, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Trakya22 olarak Merhume Nilgün Özbaş Kobak'a Allah'tan rahmet, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş'a ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dileriz.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali