McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Ekim 2023, Perşembe 11:31 tarihinde eklendi. 926 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, TOGG aracına kavuştu

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG aracına kavuşan sayılı ticaret odalarından birisi oldu.
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, TOGG aracına kavuştu

Yapılan kura çekiminde 365 oda-borsa arasından 176.sırayı çeken Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)TOGG aracını teslim aldı. ETSO, TOGG’u bünyesine katmasını kutluyor. Geçtiğimiz günlerde TOGG’un Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’na hizmet edeceğini duyuran ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Yerli ve Milli aracın oda bünyesine katıldığını bildirdi.

Edirne'ye getirilen Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'u Ticaret ve Sanayi Odası önünde basın mensuplarına tanıtan Oda Başkanı Sezai Irmak ve yönetim kurulu üyeleri test sürüşü yaptı.

"Yerli otomobili Edirne sokaklarında görmek için can atıyorduk"

TOBB’un 79. Genel Kurulu’nda 81 İlden 365 Oda ve Borsa için bir kura çekimi gerçekleştirildiğini hatırlatan Irmak, "Kura çekimi sonrası Milli ve Yerli otomobilimiz TOGG’u bünyemize katmak için uzun zamandır bekliyorduk. Ülkemizin gururu olan otomobilimizi Edirne’nin sokaklarında görmek için can atıyorduk. Hizmet aracı olarak kullanılacak otomobilimiz, Odamıza ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

“TOGG’un yeni hayallerin gerçekleştirilmesi ve yerli teknolojinin gelişimine kapı aralayacak yenilikçi projelere ilham olmasını temenni eden Irmak,  "Böylesi bir hayalin gerçekleşmesine öncülük eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, yatırımcı kuruluşlarımıza ve TOGG çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

"Üretim ve teslimatlar hızlandı"

TOBB'un genel kurulunda kura çekildiğini söyleyen Irmak, Türkiye'deki 365 oda-borsa arasından Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın 176. sırada olduğunu ve kendilerine çıkmasının sürpriz olduğunu söyledi.

Toplantıda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı  Rifat Hisarcıklıoğlu'nun üretimde ivme kazanıldığından ve teslimatların hızlanacağından bahsettiğini hatırlatan Irmak, aynı şekilde üretim ve teslimatın hızlandığını ifade etti.

Yerli ve milli otomobilin Türkiye'nin gururu olduğunu söyleyen Irmak, "100 yıllık firmalardan fazlası var eksiği yok. Donanımı, yazılımı gayet güzel. Bindim kullandım test ettim gayet başarılı. İlk üretim için beklentilerimin üzerinde oldu. Performansı, konforu, iç kavraması son derece mükemmel. İnşallah daha iyilerinin geleceğini düşünüyorum. ARGE çalışmaları devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali