McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 29 Ekim 2023, Pazar 13:38 tarihinde eklendi. 824 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şentop, 'AK Parti Edirne İl Teşkilatı çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürüyor'

TBMM 29. Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti. Şentop, merkez ilçe dahil Edirne'de her yeri AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istediklerini söyledi.
Şentop, 'AK Parti Edirne İl Teşkilatı çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürüyor'

TBMM 29. Başkanı Mustafa Şentop AK Parti Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti. Şentop’u AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki çok sayıda partili karşıladı. Karşılama sonrası İl Başkanlığı makamına geçildi.

Şentop, burada gerçekleştirilen toplantıda kent genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bilgilendirmenin ardından Başkan İba, Şentop’a tablo hediye etti.

Makamda gerçekleştirilen toplantı sonrası Şentop, partililerle buluştu.

Buluşmada konuşan Şentop, Edirne’nin merkez ilçe dahil AK Parti belediyeciliğiyle tanışması gerektiğini söyledi.

Şentop, hükümetin il ve ilçe ayırt etmeden her yere hizmet götürmek için yoğun bir şekilde çalıştığını dile getirdi.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümünün önemine değinen Şentop, “100’üncü yılın büyük bir önemi var. Cumhuriyetin kurulduğu günden bu yana 100 yıl geçmiş. Türk Milleti’nin her kesiminin mutabık kaldığı en önemli husus Cumhuriyettir. Bunun gibi birçok temel değerimiz var. Bunun önemini iyi kavramamız gerek.” Dedi.

Şentop, AK Parti Edirne İl Teşkilatı’nın kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek 31 Mart seçimlerinden sonra merkez ilçe dahil tüm kentte AK Parti Belediyeciliğinin olacağını ifade etti.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ise Şentop’u ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İba, İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamlara dikkat çekti.

Gazze’de yaşanılanların soykırım olduğunu söyleyen İba, “Tüm teşkilat olarak oradaki katliamın durması için dua ediyoruz. Bir an önce oradaki olayların son bulmasını istiyoruz.” Dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak 4 yıldır kente hizmet ettiklerini dile getiren İba, “Tüm teşkilat olarak canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2023 seçimlerinden zaferle çıktık. Önümüzde bir yerel seçim var. Tüm teşkilat olarak seçimlere hazırız. Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. En büyük inancımız bu dönem Edirne merkez dahil tüm ilçelerimize AK Parti belediye hizmetlerini getirmek. Bunun gayreti içerisindeyiz. Hükümet olarak tüm imkanlarımızla Edirne’ye hizmeti getirmeye çalıştık. Bu dönem inanıyoruz ki Edirneliler hizmet için AK Partiyi seçecek. Bu dönem AK Partili 3 belediye sayısını 9’a çıkarmayı hedefliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali