McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 13 Kasım 2023, Pazartesi 11:37 tarihinde eklendi. 818 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gazze Baltası Enformasyon Putunu Kırdı

Küresel kamuoyu oluşturma ve yönlendirme stratejileri ile dilediği gibi at koşturan siyonist medya Gazze'de yaşananlardan sonra rüzgarın tersine döndüğünü gördü.
Gazze Baltası Enformasyon Putunu Kırdı

İsrail Ulusal Güvenlik Araştırmaları Enstitüsü tarafından hazırlanan bir raporda, savaşın başlangıcından bu yana Filistin yanlısı gösterilerin sayısının İsrail yanlısı gösterilerin sayısından çok daha fazla olduğu belirtildi.

İsrail Araştırma Enstitüsü'ne göre veri analizi, savaşın başlangıcından bu yana 92 ​​ülkede 3 bin 891 İsrail ve Filistin yanlısı gösterinin düzenlendiğini gösterdi. İsrail yanlısı gösterilerin sayısı azalıyor.

Enstitü ayrıca , savaşın ilk altı gününde toplam gösterilerin yüzde 69'unun İsrail karşıtı, yüzde 31'inin ise İsrail lehine olduğunu belirtti.

Öte yandan Hamas'ın 13 Ekim'de ilan ettiği "Öfke Günü"nden bu yana İsrail karşıtı gösterilerin sayısında ciddi bir artış yaşandı. Gösterilerin, yüzde 95'i Filistin lehine, %5'i de israil lehine olduğu tespit edildi.

Ayrıca analiz, en az 88 ülkede Filistin yanlısı gösterilerin düzenlendiğini gösteriyor.

En fazla Filistin yanlısı gösteriye tanık olan ülkelere değinen Enstitü, bunların sırasıyla Yemen (486), ABD (402), Türkiye (355) ve İran (275) olduğunu açıkladı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali