Günün gelişen asayiş olayları.

Edirne'nin İpsala ilçesinde enerji nakil kabloları, Süloğlu ilçesinde de küçükbaş hayvanlar çalındı.
Alınan bilgiye göre, B.A'nin Turpçular Köyü'ndeki çeltik binasında bulunan enerji nakil kabloları, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce alındı.
Edirne'nin Hıdırağa Köyü'nde Ş.K'ya ait kereste fabrikasından da bilgisayar, fotokopi makinesi, çelik kasa ve buzdolabı çalındı.
Süloğlu ilçesinde de M.A'nın Keramettin Köyü'ndeki evinin bahçesinde bulunan 10 adet küçükbaş hayvan, henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce alındı.
Bu arada, jandarma ekiplerince Edirne'nin İskender Köyünde yapılan kontrollerde, bağırarak çevreyi rahatsız ettiği belirlenen G.Ç'ye 75 TL idari para cezası verildi.
Yine jandarma ekiplerince Enez'e bağlı Çavuşköy'de yapılan kontrolde kimliğini bildirmemek için direnen S.Ö'ye 75 TL idari para cezası kesildi.
Jandarma ekiplerinin Keşan'a bağlı Beğendik beldesinde yaptığı kontrollerde, C.C'nin işlettiği konfeksiyon dükkanının ruhsatsız olduğu belirlendi.
C.C. hakkında ''İşyeri Açma ve Çalıştırma Kanunu'na muhalefet etmek'' suçundan tutanak tutuldu.