McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 23 Aralık 2019, Pazartesi 15:15 tarihinde eklendi. 557 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İBA; “EDİRNE İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba yönetim kurulunda çalışacağı ekibini açıkladı.
İBA; “EDİRNE İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

iba, düzenlediği basın toplantısıyla yönetim kurulu üyelerini açıkladı, basına tanıttı.

Her alanda kenti hak ettiği seviyeye çıkarmak için, kucaklayıcı ve birleştirici bir anlayışla oluşturulan yönetimde ülkenin kalkınması için var gücüyle çalışan esnafından, iş adamına, turizmcisinden, sanayicisine her kesimden temsilci yer aldı.

K Parti’nin oylarını artırmak, yerel yönetimde Edirne’yi AK hizmetlerle tanıştırmak için toplumun her kesiminden temsilcilerden oluşturulan yönetim kurulu titizlikle ve üzerinde günlerce çalışarak hazırlandı.

AK Parti’nin yalnızca bir siyasi parti olmadığını büyük bir davanın adı olduğunu ifade eden Belgin İba, AK Parti anlayışının bugünlere gelmesi için bu davaya gönül verenlerin emeklerinin üzerine yeni çalışmalarla yeni hizmetler eklemek için bir iyi bir ekip oluşturduklarını söyledi.

Belgin İba, Titizlikle oluşturdukları yönetimin AK Partiye gönül verenlerle partiyi daha iyi yerlere taşıyacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti. Birlik ve beraberlikle, AK Parti’nin siyasi vizyonuna bağlı kalarak Edirne’de güzel işler yapacaklarını vurgulayan Belgin İba, şöyle konuştu:“Yunus Emre’nin dediği gibi: “Hakk'ı gerçek sevenlere, Cümle âlem kardeş gelir” Birlik ve beraberlik ile bu şehri en güzel yerlere taşıyacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “kibir abidesinden dava adamı” olmaz düsturuyla kibirden uzak, gönüller yaparak AK Parti düşüncesini yükselteceğiz. Bu ülke için, bayrağımız için, vatanımız için, kentimiz için çalışan herkesle ele ele gönül gönüle bu yolda yürüyeceğiz. Gönüller yapmaya geldik, gönüllere girerek şehrimizin hak ettiği yere taşıyacağız. Yönetimimiz tekrar hayırlara vesile olsun. Yönetim binlerce kahramanın simgesidir, biz biliyoruz ki asıl kahramanlar bu partiye gönül verenler, karşılık beklemeden gece gündüz emek verenler. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz. #Edirneiçinbirlikte yürüyeceğiz.”

“Partimizi yeni yönetim kurulumuzla bir adım daha öne taşıyacağız”Yeni seçilen yönetim kurulunda geçmiş dönemlerde partide görev almış kişilerin, kurucularında olduğunu dile getiren AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “Kongre süreci bizim için bir yenilenme sürecidir. Ben önceki dönemde görev almış tüm başkanlarımıza, tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. İyi ki varlar. İyi ki bu partiyi kurmuşlar. İyi ki ellerini taşın altına koymuşlar. İnşallah bu yönetimle birlikte bir adım daha öne taşıyacağız. Allah mahcup etmesin. Bu görevler tabii ki çok fedakârlık isteyen görevler. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

K Parti Edirne Yeni Yönetim Kurulu;

1. Adem Ayaz

2. Ahmet Osmanlı

3. Ali Kobak

4. Aydoğan Akıncı

5. Belgin İba

6. Candemir Çekiç

7. Emel Özger

8. Engin Bahşı

9. Erdi Ertek

10. Ezgi Yetkiner

11. Fahriye Güncel Hintoğlu

12. Fatma Çelik

13. Fazıl Zeki Ağfal

14. Gökhan balta

15. Halil Gümüş

16. Hilmi Sezai Irmak

17. Hüryan Hatikler

18. Hüseyin Yıldırım

19. Murat Büyükgöze

20. Mustafa Çınarkök

21. Mustafa Mercan

22. Mustafa Okur

23. Mümine Konuk

24. Oktay Topalova

25. Rasim Özgün

26. Rauf Tolga Şenbaş

27. Serkan Yörük

28. Sevda Nur Kurban

29. Umut Ersen Ayaydın

30. Yıldız Yeşilkurt

YEDEK YÖNETİM KURULU LİSTEMİZ

1. Yılmaz Sanış

2. Mevhibe Ersöz

3. Oktay Uzun

4. İnci Ürpek

5. Sıtkı Özkayalar

6. Meryem Bilgi

7. Fahri Üzün

8. Murat Susamişleyen

9. Kerim Çelik

10. Çiğdem Yeşiloğlu

11. Hasan Can Duvan

12. Serap Yay Kayakıran

13. Uğurcan Irmak

14. Nazan Doğan Muranlı

15. Mehmet Avcu

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali