McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Ekim 2020, Perşembe 17:34 tarihinde eklendi. 3251 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘Başkan herkese eşit mesafede olmalı’

Edirne İl Genel Meclis Üyesi Melek Uzgör, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş tarafından sosyal medyada EDİKAB üzerinden yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Uzgör, “Meclis başkanı sıfatıyla eşit ve toparlayıcısı olması gereken kişinin bu ayrıştırıcı dili bizleri hem üzmüştür hem de başkanlık makamına olan güvenini de zedelemiştir” dedi.
‘Başkan herkese eşit mesafede olmalı’

Edirne İl Genel Meclis Üyesi Melek Uzgör, mecliste Medeni Kanunun yürürlüğe girmesinin 94’üncü yılı nedeniyle gündem dışı söz aldı. Uzgör, ardından Meclis Başkanı Mehmet Geömiş’in geçtiğimiz günlerde meclis üyeleri olarak EDİKAB’ı ziyaretlerinde sosyal medyada yaptığı paylaşımına tepki gösterdi.

Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş’in yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan’ın bireysel beceri ve yetenekleri ile 60 yıllık Edirne’nin çöp sorununu diğer şehirler 80 milyon 100 milyona çözerken EDİKAB Üyeleri olarak biz 10 milyona çözdük. Çözmekle kalmayıp şimdi elektrik üretip hem ülke ekonomisine katkı sağladığımız gibi birde para kazanıyoruz. Birlik üyeleri olarak Türkiye’de ilk diyebiliriz. Bugün İl Genel Meclisi’nde grubu bulunan CHP, AK Parti ve İYİ Parti İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte EDİKAB tesisinde incelemelerde bulunduk.”

“Tek kişinin başarısıymış gibi gösterilmesi çabasına anlam verememekteyim”

2014-2019 arası meclis üyeliği yapmış olduğunu dile getiren AK Parti Meclis Üyesi Melek Uzgör, “Benimle birlikte görev alan Çiğdem Gegeoğlu, Tamer Karadağlı görev aldığımız tüm arkadaşlarımızla birlikte Edirne’nin menfaati ve gelişmesi için alınması gereken tüm kararlarla birlikte hareket ettik. Kararlığımızı oy birliği ile aldık. Edirne’nin çıkarları doğrultusunda hareket eden sadece biz meclis üyeleri değil mecliste üyesi bulunan siyasi parti il başkanları ve özellikle Mehmet Müezzinoğlu’nun katkıları göz ardı edilerek bir tek kişinin başarısıymış gibi gösterilmesi çabasına anlam verememekteyim. Meclis başkanı sıfatıyla eşit ve toparlayıcısı olması gereken kişinin bu ayrıştırıcı dili bizleri hem üzmüştür hem de başkanlık makamına olan güvenini de zedelemiştir. Eğer o fotoğraf karesinde biz de var isek siz orada bizi de AK Parti’nin adını da geçirmek zorundasınız.” Dedi.

EDİKAB’ta Mehmet Müezzinoğlu’nun hiçbir katkısı yok”

Mehmet Müezzinoğlu’nun EDİKAB tesislerinde hiçbir katkısı olmadığını söyleyen Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, “Ben Mehmet Müezzinoğlu’nu mecliste en çok savunan kişiyim. EDİKAB’ta Mehmet Müezzinoğlu’nun hiçbir katkısı yok. Çöp konusu Edirne’nin 60 yıldır kanayan yarasıydı. Belediye Başkanı’nın gerçekten bireysel becerisi ve yeteneklerine bizde mecliste grubu bulunan tüm arkadaşlar katkı verdik. Ben aynı zamanda encümen üyesiyim. Türkiye’de sayılı tesislerden. Keşan’da bertaraf ücreti veriyoruz burada vermiyoruz. EDİKAB’a Mehmet Müezzinoğlu’nun hiçbir katkısı olmadı. Paylaşımımda tüm herkesi işin içine kattım. Bireysel ve siyasi olarak bir paylaşım yapmadım. Temsil gücü belediye başkanındadır. Ben bunu söylüyorum.  Asla taraf tutmam. Biz Edirne’deki tüm siyasilerin temsilcisiyiz.” Şeklinde konuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali