McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Kasım 2014, Pazar 02:07 tarihinde eklendi. 824 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Efod Siyah Beyaz Atölye Sergisi Açıldı

Nettomedya bünyemizdeki yazarlarımızdan Ahmet Topacın da Karadeniz -Akdeniz -Ege ve Trakya bölgelerinde çektiği 4 eseri siyah beyaz atölyesinde sergilendi. Kemal Ergin siyah beyaz Atölyesi’nin fotoğraflarının gösterildiği sergide her birinden 4 eser olmak üzere 10 a yakın fotoğraf sanatçısının fotoğrafları sergilendi.
Efod Siyah Beyaz Atölye Sergisi Açıldı

 

 

Nettomedya bünyemizdeki yazarlarımızdan Ahmet Topacın da  Karadeniz -Akdeniz -Ege ve Trakya bölgelerinde çektiği 4 eseri siyah beyaz atölyesinde sergilendi.

Sergi açılışında konuşan Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İyiiz; “Arkadaşlarımın hepsinin çalışmalarını hepiniz gördünüz, ben çoğunu ilk defa gördüm ve gerçekten çok beğendim. Bize bu serginin açılışında destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği Siyah Beyaz Atölyesi adına konuşan Kemal Ergin de şunları ifade etti;“10 aylık bir çalışmanın ürünleri olarak bu sergimizi ETSO’da açtık. Güzel bir sergi olduğunu düşünüyorum. Türkiye’nin her yerinde çekilmiş siyah beyaz fotoğraflar var. Ayrıca bu EFOD’un ilk siyah beyaz sergisi. Umarım misafirlerimiz keyif almıştır. Bu atölyede canla başla çalışan tüm arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali