McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 03 Aralık 2014, Çarşamba 23:17 tarihinde eklendi. 729 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yavuz Bingöl'den Solcuları Şoke Uğratacak Erdoğan Açıklaması!

Ahmet Hakan'ın Çarşamba Sohbetleri köşesinin bu haftaki konuğu ünlü sanatçı Yavuz Bingöl oldu. Hakan'ın gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Bingöl, solcuları kızdıracak açıklamalarda bulundu. NİÇİN TEŞEKKÜR ETMEDİNİZ? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nazım Hikmet'e yaptıklarını hatırlatan Bingöl, şu ifadeleri kullandı: "Nazım Hikmet'in vatandaşlığını verdiği zaman ben televizyon karşısında gözyaşı döktüm. Bir solcu aydın, bir solcu muhalefet lideri ya da bir sendika lideri bir teşekkürü çok mu görmeliydi? Niçin teşekkür etmediler?" dedi.
Yavuz Bingöl'den Solcuları Şoke Uğratacak Erdoğan Açıklaması!
Ahmet Hakan'ın Çarşamba Sohbetleri köşesinin bu haftaki konuğu ünlü sanatçı Yavuz Bingöl oldu. Hakan'ın gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Bingöl, solcuları kızdıracak açıklamalarda bulundu.
 
NİÇİN TEŞEKKÜR ETMEDİNİZ?
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nazım Hikmet'e yaptıklarını hatırlatan Bingöl, şu ifadeleri kullandı: "Nazım Hikmet'in vatandaşlığını verdiği zaman ben televizyon karşısında gözyaşı döktüm. Bir solcu aydın, bir solcu muhalefet lideri ya da bir sendika lideri bir teşekkürü çok mu görmeliydi? Niçin teşekkür etmediler?" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
analizmerkezi
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali