McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 19 Ekim 2016, Çarşamba 22:03 tarihinde eklendi. 500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

19 Ekim Muhtarlar Günü

Kırklareli'nde Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.
19 Ekim Muhtarlar Günü

Kırklareli'nde Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Merkez İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Çetin ve Merkez İlçe Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Görgüner Turgut ve beraberindekiler, Valilik önünde bulunanAtatürk Anıtı'na çelenk koyarak, saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu. 


Daha sonra Çetin ve Görgüner Vali Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti.


İl Özel İdaresi Cazibe Merkezinde devam eden törende konuşan Vali Civelek, muhtarların hem milleti hem de devleti temsil ettiklerini söyledi.


Vatandaşların sorunlarının ve taleplerinin iletilmesinde ve çözülmesinde muhtarların önemli bir role sahip olduğunun belirten Vali Civelek, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.


Muhtarların çok önemli bir görev yaptıklarını aktaran Civelek, şöyle devam etti: 


"Değerli muhtarlarımız sizler gerek milleti gerekse devleti temsil ederek, çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Muhtarlık saygın bir kurum. Seçimle iş başına geldiğini için de demokrasinin gelişmesinde yaygınlaşmasında çok önemli bir role çok önemli bir konuma sahipsiniz. Mahalle sakinlerimiz ve köydeki vatandaşlarımız ile birebir iletişim içerisindesiniz. Vatandaşlarımızın dertleriyle ilgileniyorsunuz. Sorunlarını ve taleplerini bizlere iletiyorsunuz. Sorunların çözümü için de gayret sarf ediyorsunuz. Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. Sizler gözümüz kulağımız olduğunuz için vatandaşa daha etkili ve hızlı hizmet götürebiliyoruz. Sizlerin sabır, hoşgörü içerisinde üstün hizmetler yerine getirdiğinizin bilincindeyim. Başarılı çalışmalarınızın devamını bekliyorum."

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali