McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Haziran 2019, Çarşamba 17:08 tarihinde eklendi. 711 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ferhatoğlu Gündemi Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Avukat Süleyman Ferhatoğlu, partisinde düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz hafta yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ve yaklaşan Kırkpınar Yağlı Güreşleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ferhatoğlu, “Artık çalışma zamanıdır herkes önüne bakmalı” dedi.
Ferhatoğlu Gündemi Değerlendirdi

“Artık çalışma zamanı”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı’nın adayı olan Binali Yıldırım için seçim süreci boyunca İstanbul'da çalışmalar yaptıklarını ve Edirne ile Rumeli kökenli vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyleyen Av. Ferhatoğlu; “ziyaretlerimizin arasında derneklerimiz de vardı. Seçimler bitti. Ülkemiz için hayırlısı olsun. Kazanan adaya da hayırlı olsun. Artık çalışma zamanıdır herkes önüne bakmalı” dedi.

“Hepimiz birbirimizin dostu, arkadaşıyız”

Özellikle bu seçimlerdeçok fazla gerginlik yaşadıklarını dile getiren Ferhatoğlu; “Yurttaşlarımızı birbirine düşürmeye çalıştılar. Sonuçta bu bir seçimdir.Hepimiz birbirimizin dostu, arkadaşıyız.Seçimlerde hoş olmayan şeyler oldu.Örneğin babası A partisinde kendisi B partisinde. Sosyal medya üzerinden birbirine yazdığı yazılar hiç hoş değildi” dedi.

“En büyük görev siyasilerin”

Toplumsal barışın sağlanması gerektiğini söyleyen Ferhatoğlu; bu görevin siyasilere düştüğünü ve biraz daha yumuşak üsluplar kullanılması gerektiğini vurguladı.

“Toplumsal barış istiyoruz”

 Kimse birbirine kötü söz söylemesin diyen Ferhatoğlu; “Sosyal medyayı herkes daha dikkatli kullansın.Toplumsal barış sağlansın ve barış içerisinde yaşam sürdürülsün” dedi.

“Esnaflara büyük görev düşüyor”

Bu yıl 1 -7 Temmuz tarihlerinde 658'incisi düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Haftası’nınhayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Ferhatoğlu; “Kırkpınar'ın eksikleri çok, bu yıl bir kısmı tamamlanır daha iyi olur.Kırkpınar dünyanın en büyük organizasyonudur ve kentimize çok turist geliyor. Esnafımıza da büyük görevler düşüyor. Gelen turistlere daha nazik davransınlar” dedi.

“Çiftçimiz hak ettiğini kazansın”

Haziran Ayı’nın hasat zamanı olduğunu ve bu yıl buğday veriminin iyi olduğunu öğrendiklerini söyleyen Ferhatoğlu; “600 - 700 kilo buğdayda verim çok iyi. Samanın da bol olduğunu söylüyorlar. Hayırlısı olsun inşallah çiftçimiz hak etiğini kazanır ve daha iyi yerlere gelir” dedi.

“Ordumuz gerekeni yapacaktır”

Ferhatoğlu; Libya Ordusu’nun Türkleri tutuklama yönündeki açıklamaları ve Suriye'de yaşanan gerginlik ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; “Öncelikle şehit olan 1 askerimize Allahtan rahmet ailesine de sabırlar diliyoruz.Ordumuz gerekeni yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali